• Recepten
 • Over Quirina Kamoen

  Hey hallo, ik ben Quirina, ben 38 jaar en getrouwd met Marcel en wonen wij samen met onze hond Matsi in Emmen. Helaas kunnen wij geen kinderen krijgen, daarom zal er altijd een hond in ons leven zijn. Voor ons is dat ons kindje en genieten wij inmiddels volop van het leven.

  Doordat ik geen kinderen meer kan krijgen, heb ik besloten om mijn dromen waar te gaan maken en één van mijn dromen was gaan schrijven. Alleen als je dyslectisch ben is dat een stuk lastiger om dat te gaan doen, dan iemand zonder deze handicap. Dit heeft mijn niet laten weerhouden om te gaan schrijven en ben ik in 2o17 begonnen met mijn persoonlijke blog Quirina Kamoen.

  Op mijn persoonlijke blog laat ik een deel van mijn leven zien, deel ik mijn passie voor fotografie en reizen, deel ik de kennis die ik heb over honden en soms zal het af en toe ook over iets anders gaan. Mijn blog vul ik op mijn eigen manier in, ga ik alleen samenwerkingen aan waar ik zelf achter staat en dat doe ik ook met mijn artikelen. Voor mij is het namelijk het belangrijkste dat ik tevreden ben, dat ik zelf graag ook op mijn blog kom en zal je veel artikelen vinden die erg persoonlijk zijn. Het is voor mij dan ook een blog, waar ik mijn verhalen. ideeën en hersenspinsel kwijt kan, met soms een commerciële draai eraan.

  Dit is dan ook een bewuste keuze, omdat ik geen blog wil hebben dat meer en deels uit samenwerkingen met bedrijven bestaat. Dan was ik wel een lifestyle blog begonnen, dat meer uit gesponsorde artikelen bestaat waarover ik mijn mening over een product of dienst geef. Dat wil niet zeggen dat je bij mij geen gesponsorde artikelen zal vinden, want die heb ik wel op mijn blog staan en daar sta ik dan ook 100% achter.

  Voor mij is het belangrijker dat ik plezier heb in het onderhouden van mijn blog, mensen te proberen inspireren met mijn verhalen en met de dingen die ik doe, wat ik leuk vind om te doen. Kortom ik blog op mijn eigen manier, mijn eigen stijl en zal misschien daardoor wel anders overkomen dan wat je op een gemiddelde blog tegenkomt. Hier voel ik mij het prettigst bij, wat voor mij belangrijker is, dan een hele commerciële blog te hebben waarmee ik dan mijn geld verdien.

  Liefs,

  Quirina