• Quirina Kamoen
 • Quirina Kamoen

  Hey hallo,

  Wat leuk dat je meer over mij en/of over mijn blog wil weten. Alleen het schrijven over wat ik denk, de dingen die ik meegemaakt heb is toch een stuk makkelijker dan eventjes omschrijven wie ik ben. Dus begin ik maar bij het begin en laat ik toch is maar een poging wagen, door eerst mijzelf eventjes te voorstellen. 

  Mijn naam is Quirina, ben 39 jaar en woon in Emmen. Inmiddels getrouwd met Marcel en samen hebben wij onze hond Matsi. Helaas kan ik geen kinderen krijgen, iets wat ik heel graag gewild had en soms nog steeds mee struggled. Niet zo vreemd natuurlijk, want je leven krijgt ineens toch een hele andere indeling dan je gepland had. Helaas kan je meestal alleen de succesverhalen lezen, maar heel weinig de andere kant van de medaille. Dat vond ik zelf wel erg jammer en besloot daarom ook mijn ervaring en verhaal te gaan delen op mijn persoonlijke blog. 

  Alleen om het nu alleen over kinderloosheid te gaan hebben, dat is ook niet echt wie ik ben. Het is een deel van mij, net als mijn geschiedenis en hoe ik in het leven staat. Want ondanks alles wat ik heb meegemaakt, sta ik nog altijd positief in het leven en geniet ik van de dingen die mij het leven te bieden heeft. Zoals mijn passie voor reizen en fotograferen, de uitstapjes die ik maak en de kleine dingen in het leven. Herinneringen maken voor later met Marcel, Mijn hond Matsi, de mensen die mij dierbaar zijn en wie weet, ook wel met jou in de toekomst. 

  Want als je de dingen met liefde doe en met een positief mindset bekijkt. Dan zal de wereld een stuk mooier zijn. Of het nu de waarheid is of niet. Het is maar hoe je de dingen ziet. Jij bent namelijk de regisseur van je eigen leven, met geluk en verdriet. Wees daarom trouw aan jezelf, door jezelf te blijven en ook al ben je anders dan een gemiddeld persoon. Het is wie jij bent en wees daar trots op!

  Dat is wel iets wat ik van mijn vader heb geleerd. Hij was namelijk altijd trouw aan zichzelf. Omdat hij een zeer excentriek persoon was en daardoor in het openbaar nogal erg opviel met zijn uiterlijke kenmerken. Daarom deel ik naast mijn eigen blog artikelen ook zijn oude krantenknipsels die over hem gaan. Hij was namelijk een onderdeel in mijn leven en heeft daarmee ook invloed gehad op de persoon wie ik nu ben.

  Dit alles zal ik delen op mijn persoonlijke blog, want iedereen is op zoek naar geluk. Alleen zal je pas weten wat geluk is, als je verdriet heb gekend. Weet je pas hoe een overwinning voelt, als je weet wat verliezen is. Waardeer de dingen die je hebt, want dan pas voel je rijk. En zal je pas genieten, als je weet waar jij in het leven staat. 

  Maar wie is nu Quirina? Tja, dat is een beetje moeilijk te omschrijven. Want ik ben meer dan alleen maar de blogger op mijn blog of de sterke vrouw die moeilijke dingen in mijn jeugd heeft overwonnen. Ik ben namelijk ook de dochter van mijn vader, de vrouw van Marcel, de hondenmoeder van mijn honden en daarom zal je mij gaan vinden in de blog artikelen over die over mij gaan, de dingen die ik heb beleefd en hoe ik in het leven staat. 

  Liefs,

  Quirina

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *