Over Quirina Kamoen

Hey hallo, ik ben Quirina, ben 38 jaar en sinds 2017 getrouwd met Marcel, samen hebben we een hond en wonen wij in Emmen. Helaas kunnen wij geen kinderen krijgen en is mijn baarmoeder in 2017 verwijderd. Toch heb ik mijzelf helemaal herpakt, geniet ik volop van het leven en laat ik je zien dat het leven zonder kinderen ook erg leuk kan zijn.

In 2017 heb ik ook besloten om te gaan bloggen, ondanks ik dyslectisch ben liet ik mij door niemand meer tegenhouden. Dit omdat ik het altijd heb willen doen, wist alleen niet dat het de naam bloggen had. Ik liet alleen eigenlijk weerhouden, omdat ik bang was voor de reacties die ik vanuit mijn eigen omgeving zou krijgen. Nu ik wat ouder en wijzer ben weet ik dat mensen toch wel een oordeel over je hebben, daar trek ik mij erg weinig van aan en doe ik vooral mijn eigen ding. Ik kan iedereen het aanraden om hetzelfde te doen.

Dit doe ik eigenlijk ook op mijn blog en deel ik mijn leven in een dagboek vorm, persoonlijke verhalen over wat ik heb meegemaakt, mijn passie voor fotografie, reizen, recepten deel, honden en de dingen die mij het leven leuker maken of diverse onderwerpen die ik belangrijk vind in het leven. Ook ben ik een echte dierenvriend en zal ik naast de kennis die ik heb over honden, ook over andere dieren gaan schrijven.

Naast dat ik geen kinderen meer kan krijgen, heb ik ook geen makkelijke jeugd gehad. Zo zijn mijn ouders gescheiden, heb ik daardoor met mijn moeder door heel Nederland gezworven en heeft het mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Vandaar dat ik ook de slogan gebruik; Things that make me happy!!!

Hiermee wil ik laten zien dat het leven ook leuk kan zijn, ondanks je een slechte jeugd hebt gehad of geen kinderen kunt krijgen. Geniet ik van de kleine dingen in het leven en jaag ik mijn eigen dromen na. Dit heb ik ook met mijn blog gedaan, vind ik de reacties die ik van mijn lezers krijg erg leuk om te lezen en waardeer ik dit zeker! Alleen hoop ik ook dat ik je kan inspireren om met mijn blogs, vooral je stimuleren je eigen dromen te durven waarmaken.

Het is een persoonlijke blog, waar ik wekelijks nieuwe blogpost plaats en reviews geef met mijn eerlijke mening over een bepaald product of dienst. Wanneer ik over een product of dienst niet tevreden ben, zal ik daar ook eerlijk over wezen. Bij mij heeft een samenwerking met een bedrijf hier zeker geen invloed op. Het is nog altijd mijn mening en dat hoeft een product of dienst niet slecht te maken, want een ander persoon kan juist heel enthousiast zijn over het zelfde product.

Liefs,

Quirina