• Over Quirina Kamoen
 • Over Quirina Kamoen

  Hey hallo, wat leuk dat je meer over mij en over mijn blog wil weten. Ik ben Quirina, ben 39 jaar en woon ik in Emmen. Inmiddels getrouwd met Marcel en samen hebben wij onze hond Matsi. Heb ik een grote passie voor fotografie en mag ik graag iets van de wereld zien. Ook vind ik het leuk om mijn belevenissen te delen met andere mensen en zo, is mijn persoonlijke blog ontstaan. 

  Op mijn blog wilde ik eigenlijk eerst mijn passie voor fotografie delen, alleen merkte ik al snel dat ik het ook erg leuk vond om over andere onderwerpen te schrijven. Daarom heb ik in 2017 besloten om er een persoonlijke blog van te maken, waar ik een kijkje in mijn leven geef, de foto die ik gemaakt heb, mijn reisverhalen deel, uitstapjes die ik gemaakt heb, recepten die ik maak en laat ik je mijn leven zonder kinderen zien.

  Dat wij geen kinderen hebben, is geen bewuste keuze en helaas kunnen wij ook geen kinderen krijgen. Dit doordat wij om medische redenen in februari 2017 de baarmoeder is verwijderd. Inmiddels hebben wij de ongewenst kinderloosheid geaccepteerd, wat geen makkelijke tijd was. 

  Deze verhalen en mijn zware jeugdperiode zal ik ook op mijn blog gaan delen. Om zo lotgenoten te laten zien, dat het leven ook anders kan zijn. Dit gaat niet vanzelf, hiervoor moet je keihard werken en vooral in jezelf geloven.

  Ik zie mijzelf echt als een hobby fotografe, die graag verschillende onderwerpen mag fotograferen. Soms ga ik echt uit mijn comfort zone, om zo mijn ervaring en kennis op fotografie gebied te opdoen. Want ook ik, wil uiteindelijk van mijn passie, mijn beroep gaan maken.

  Al deze ervaringen en avonturen, die ik op fotografie gebied mag beleven, zal ik op deze blog en op mijn YouTube kanaal gaan delen. Want wat is nu niet leuker, om je passie te gaan delen met de mensen, die ook in fotografie of in mijn werk geïnteresseerd zijn.

  In 2019 is Kamoen Fotografie online gegaan, waar ik voornamelijk mijn potfolio deel. Natuurlijk zal ik ook mijn activiteiten op fotografiegebied gaan delen, maar ik zie dat echt als nieuwsberichten en deze zal ik natuurlijk ook op deze blog gaan delen. Hetzij in een blogpost of in mijn maandelijkse my days overzicht, waar ik je een kijkje in mijn leven geef.

  Inmiddels vind je ook blogpost dat te maken heb met honden, want zelf hebben wij in 2013 een beagle nestje van 10 pups gehad en heb ik tot 2018 les gegeven bij DTC Schoonebeek. Dus het is vanzelfsprekend om deze ervaring en kennis te delen.

  Naast de deze onderwerpen, zie je ook mijn recepten staan. Wat eigenlijk wel praktisch voor mijzelf was. Om zo de gerechten die ik lekker vind, altijd weer terug kan vinden. Want ik ben echt geen wandelde receptenboek, die alle uitprobeersels ga onthouden.

  Soms zal ik het ook over algemene lifestyle onderwerpen hebben. Om zo mijn gedachtes over een bepaald onderwerp met jullie te delen. Dus zo is het is echt een persoonlijke blog geworden, dat ik geheel op mijn eigen manier invul.

  Om zo mijn leven, met de dingen die ik beleefd heb, de reizen en uitstapjes die ik gemaakt heb en natuurlijk mijn passie voor fotografie met jullie te delen.

  Liefs,

  Quirina