About

Welkom op de website van mij, Quirina Kamoen. Op deze pagina kun je mijn verhalen lezen van wat ik heb meegemaakt, hoe ik in het leven sta en de leuke dingen in het leven zoals dagje weg, reizen en schrijf ik blogs die over lifestyle gaan. Ook deel ik mijn passie voor fotografie op deze website en kun je hier de informatie vinden over Kamoen Photography. Kortom, ik heb alles in één website verwerkt omdat dit is wie ik ben en wat ik doe.

Wie ben ik?

Een blogartikel schrijven is toch een stuk simpeler, omdat ik eigenlijk dit al heel lang wil doen. Alleen achter een website schuilt ook een persoon die het schrijft, dus nu maar eens een poging wagen om mezelf te omschrijven. Mijn naam is Quirina, ben 37 jaar en sinds 24 mei 2017 getrouwd met Marcel, hebben samen hebben we een hond en wonen wij in Emmen.

Ontwikkelingen van mijn website

In 2016 bestond deze website al, alleen was dat op mijn fotografie gericht. Ik schreef soms wel eens een blogartikel alleen dit had dan weer niet met fotografie te maken. Je kan het wel een beetje raden, dat de blogartikel eigenlijk maar een paar dagen bleef staan om vervolgens deze weer verwijderen.

Dit werkte voor mij duidelijk niet, bleef het schrijven in mijn hoofd spoken en heb ik in september 2017 besloten om mijn website helemaal om te zetten naar een persoonlijke blog pagina waar ik mijn persoonlijke verhalen deel, reizen die ik heb gemaakt, mijn passie voor fotografie deelt en over de onderwerpen te gaan bloggen die bij mij passen. In het kort gezegd, een plek waar ik mijn persoonlijke verhalen deel, de passie voor fotografie en blogartikelen die over lifestyle gaan.

In mijn vrije tijd

Dat ik graag met mijn camera op pad ga, van reizen hou, een weekendje weg en met mijn man, familie of vrienden ergens een dagje naartoe ga, is misschien wel duidelijk. Alleen is in het leven wel meer dan op stap gaan met mijn camera, zo hou ik ook van shoppen, lekker eten, filmpje pakken of een potje poolen, bowlen en zwemmen zijn toch ook de dingen die ik graag doe als ik niet hoeft te werken. Naast dat ik graag op pad ga, geniet ik ook van de dingen in huis, gezellig met mijn man een bordspel doe, serie kijken of lekker barbecueën zijn de dingen die ik graag met mijn man doet. Wanneer ik alleen thuis ben mag ik graag schrijven, lees ik soms een boek of kijk ik een typische vrouwenfilm.

Mij volgen

Naast mijn webpagina kun je me ook kunt volgen, niet letterlijk natuurlijk maar wel op mijn social media kanalen;

  • Facebookpagina Quirina Kamoen: Hier deel ik mijn blogartikelen, mededelingen over mijn website, foto’s die ik niet op mijn website plaats, en soms een blogartikel van een andere blogger of nieuws over mij die niet door mij gepubliceerd is.
  • Facebook Beagle Family: Hier worden de foto’s van Matsi, Diva en hun pups gedeeld.
  • Instagram Quirina Kamoen: Hier deel de foto’s die ik wil delen van mijn privéleven, soms een foto die ik gemaakt heb met mijn camera en soms een foto van een blogartikel.
  • Instagram Kamoen Photography: Net als op de Facebook van Kamoen Photography zal ik hier elke dag dezelfde foto delen die ik ook op Facebook heb geplaatst.
  • YouTube:
  • Twitter:

Naast de social media kanalen, heb ik ook een eigen online shopje waar je mijn werken kunt kopen bij:

  • Werk aan de muur: Dit is mijn shop, waar je mijn fotografie werken kunt kopen voor bij jou aan de muur.

Nieuwsbrief

  • Naast dat je mij via de sociale media kan volgen is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om je te inschrijven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Quirina