Over Quirina Kamoen

Hey hallo, wat leuk dat je meer over mij en over mijn blog wil weten. Ik ben Quirina, ben 38 jaar en woon ik in Emmen. Inmiddels getrouwd met Marcel en samen hebben wij onze hond Matsi. Heb ik een grote passie voor fotografie en mag ik graag iets van de wereld zien, wat ik graag op mijn blog laat zien.

Op mijn blog wilde ik eigenlijk eerst mijn passie voor fotografie delen, alleen merkte ik al snel dat ik het ook erg leuk vond om over andere onderwerpen te schrijven. Daarom heb ik in 2017 besloten om er een persoonlijke blog van te maken, waar ik een kijkje in mijn leven geef, de foto die ik gemaakt heb, mijn reisverhalen deel, uitstapjes die ik gemaakt heb, recepten die ik maak en laat ik je mijn leven zonder kinderen zien.

Inmiddels vind je ook blogpost dat te maken heb met lifestyle, reizen en fotografie gaan. Dit kan een review zijn, mijn gedachtes over bepaalde onderwerpen of een informatieve blog.

Hiermee wil je laten zien, dat een leven zonder kinderen ook erg leuk kan zijn, je inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

Liefs,

Quirina

See my world through my lens