• About
 • About

  Hoi! Wat leuk dat je een kijkje op mijn website neemt. Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond in Emmen. De persoon achter de camera die de foto’s maakt en graag op mijn website mag delen. Deze website is eigenlijk mijn online fotoalbum met de foto’s die ik gemaakt heb.

  Ik ben geen professionele fotograaf, maar ik mag wel heel graag foto’s maken. En dat doe ik op mijn eigen manier, net als het bewerken van mijn foto’s. Dus als je er al een naam aan wilt geven, dan ben ik echt een hobby fotograaf. Het is voor mij een hobby en dat zal waarschijnlijk ook altijd blijven. 

  Fotograferen is niet het enigste wat ik heel erg leuk vind om te doen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben. Dit doe ik net als fotograferen op mijn eigen manier, omdat ik een dyslectisch persoon ben. Toch weerhoudt mij dit kleine detail me er niet van om de dingen te doen, die ik erg leuk vind om te doen. Ondanks het misschien grammaticaal helemaal goed geschreven is.

  Until next time,

  Quirina

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *