Over Quirina Kamoen

Welkom!! op de website van mij, Quirina Kamoen. Hier vertel ik je in het kort wie ik ben en over de website.

Over Quirina

Achter een website schuilt ook een persoon die het schrijft, dus nu maar eens een poging wagen om mezelf te omschrijven. Mijn naam is Quirina, ben 37 jaar en sinds 2017 getrouwd met Marcel, samen hebben we een hond en wonen wij in Emmen.

Helaas kunnen wij geen kinderen krijgen en zal je hier ook niet echt veel vinden dat met kinderen te maken heeft. Toch heb ik mijzelf helemaal herpakt, geniet ik volop van het leven en laat ik je zien dat het leven zonder kinderen ook erg leuk kan zijn.

Naast dat ik geen kinderen meer kan krijgen, heb ik ook geen makkelijke jeugd gehad. Zo zijn mijn ouders gescheiden, heb ik daardoor met mijn moeder door heel Nederland gezworven en heeft het mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Vandaar dat ik ook de slogan gebruik; Things that make me happy!!!

Over QuirinaKamoen.nl

Eerst was deze website op mijn fotografie gericht, alleen vind ik het ook erg leuk om te bloggen en heb ik in 2017 besloten om mijn hele website om te zetten naar een persoonlijke blog pagina.

Op mijn blog deel ik een groot deel van mijn leven en mijn passie voor fotografie deel. Alleen hou ik van het leven en zijn er meer dingen die mij gelukkig maken in het leven zoals reizen, dagje ergens naar toe gaan, fashion en lekker eten. Honden spelen ook een belangrijke rol in mijn leven, omdat wij éénmalig een nestje hebben gehad met 10 beagle pups van onze Matsi en Diva, ervaring heb opgedaan als instructeur voor honden, deel ik ook graag de kennis die ik opgedaan op het gebied van honden.

Hiermee wil ik laten zien dat het leven ook leuk kan zijn, ondanks je een slechte jeugd hebt gehad of geen kinderen kunt krijgen. Geniet van de kleine dingen in het leven, jaag je dromen na en geloof vooral in jezelf.

Mij volgen

Mocht je het leuk vinden om me ook op andere kanalen te volgen dan kan dat via mijn Facebookpagina Quirina KamoenInstagram Quirina KamoenYouTube of Twitter:

Naast de social media kanalen, heb ik ook een eigen online shopje waar je mijn werken kunt kopen bij Werk aan de muur:

Nieuwsbrief

Naast dat je mij via de sociale media kan volgen is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om je te inschrijven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Quirina