Over Mij

Welkom

Hoi! Ik ben Quirina en woon samen met mijn man in Emmen. Als een dochter van een kunstenaar, die ook actief met straatfotografie bezighield. Dan word je letterlijk met een camera opgegroeid. Eerst voor de camera, want ik heb weet niet hoeveel baby en jeugdfoto’s die door mijn vader in een doka ontwikkeld zijn. En later achter de camera, wat bij mij begon tijdens een schoolkamp van de middelbare school.

Al snel kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera, waar ik mijn reizen, mijn honden, de dieren van dierentuinen en de mensen waar ik mee omging fotografeerde. Het waren meer kiekjes, maar tot de dag van vandaag mag ik nog steeds graag terugkijken naar de foto’s die ik toen gemaakt had.

Sinds 2017 ben ik mij pas gaan verdiepen in fotografie, maar was lang zoekende welke kant ik wilde gaan. Ik ben lid geworden van een lokale fotografie club en sindsdien heb ik eigenlijk mijzelf ontwikkeld door in allerlei onderwerpen te gaan fotograferen. Al vrij snel kwam ik achter dat ik niet veel met mensen fotograferen heb. En is er voor mij een wereld opengegaan, met wat je allemaal met je camera kan vastleggen. Waardoor ik graag experimenteer in diverse fotografie onderwerpen, al heeft het stedelijk landschap en natuur toch wel mijn voorkeur.