Over Quirina Kamoen.nl

 

Een blog schrijven is toch een stuk simpeler, omdat ik eigenlijk dit al heel lang wil doen. Alleen achter de blog schuilt ook een persoon die het schrijft, dus nu maar eens een poging wagen om mezelf te omschrijven. Mijn naam is Quirina, ben 37 jaar en sinds 24 mei 2017 getrouwd met Marcel, hebben wij samen 2 honden Matsi en Diva en wonen wij in Emmen. In het dagelijkse leven werk ik parttime als verkoopmedewerkster fotografie, waar ik fotografeer om die vervolgens te verkopen op een attractiepark.

In 2016 bestond deze website al, alleen was dat op fotografie gericht. Nu deed ik wel eens een blog plaatsen over mijn persoonlijk, alleen dit had dan weer niet met fotografie te maken. Je kan het wel een beetje raden, dat de blog eigenlijk maar een paar dagen bleef staan en werd hij vervolgens weer verwijderd. Niet slim natuurlijk, want de mensen die je foto’s wil bekijken en op een fotografiesite terecht komen denken dan waarom heeft ze een blog geschreven wat totaal niets met fotografie te maken heb. Zo dachten de mensen die een keer op een blogpost van mij kwamen, waarschijnlijk ook: “wat veel foto’s voor een blogpagina” die duidelijk haar passie voor haar hobbyfotografie wil laten zien.

Toch bleef het bloggen in mijn hoofd spoken en heb ik in september 2017 besloten om mijn webpagina helemaal om te zetten  naar een persoonlijke lifestyle blogpagina waar ik mijn persoonlijke verhalen deel, hoe ik in het leven staat, wat ik meemaak op het gebied van fotografie. Ook deel ik de dingen die mijn interesseren op het gebied van lifestyle dat kan gaan over; beauty, fashion, huishoudelijke artikelen of een heerlijk recept met jullie deel.  kortom Things that make me happy!!!

Dat ik graag met mijn camera op pad mag gaan is misschien wel duidelijk en mag dan ook graag reizen, weekendje weg, of met mijn man, familie of vrienden ergens een dagje naartoe. Alleen is in het leven wel meer dan op stap gaan met mijn camera, zo hou ik ook van shoppen, lekker eten, filmpje pakken of een potje poolen, bowlen en zwemmen is toch ook wel de dingen die ik graag doet en hou ik ontzettend veel van dieren. Naast dat ik graag op pad ga, geniet ik ook van de dingen in huis, gezellig met mijn man een bordspel spelen, serie kijken of lekker barbecueën zijn de dingen die ik graag met mijn man doet, wanneer ik alleen ben deel ik graag mijn ervaring op mijn blog, lees ik soms een boek of kijk ik een typische vrouwenfilm.

Naast mijn webpagina, kun je me ook volgen op mijn;

  • Facebookpagina: hier deel ik mijn blogs, foto’s en soms een blog van een andere blogger
  • Instagram: Hier deel de foto’s die ik wil delen van mijn privéleven, mijn honden en mijn blogpost
  • YouTube: Regelmatig zet ik daar een nieuwe video of een vlog van mij op
  • Bloglovin: Hier kun je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogpost
  • Twitter: Natuurlijk zul je ook mijn blogpost kunnen zien, nieuwe werken in mijn shop en de nieuwste video’s die op YouTube komen

Naast de social media kanalen, heb ik ook een eigen online shopje waar je mijn werken kunt kopen bij:

  • Werk aan de muur: Dit is mijn shop, waar je mijn fotografie werken kunt kopen voor bij jou aan de muur.

Liefs,

Quirina

Foto’s waar ik opstaat