Disclaimer

Deze Disclaimer is van toepassing op de website www.quirinakamoen.nl, en de verstuurde e-mails, en elektronische nieuwsbrieven die door haar of in opdracht van Quirina Kamoen is verstuurd. Door gebruik van de website stemt u in met de inhoud van deze disclaimer. De website van Quirina is een persoonlijke blog, dat over haar leven en haar vaders leven gaat. Daarnaast schrijft Quirina ook artikelen dat betrekking heeft op haar leven, op het gebied van reizen en/of lifestyle. Dit is altijd naar haar mening of beleving geschreven. Je mag dit als waarheid beschouwen, maar ik zou dat niet doen. Aan de inhoud van haar artikelen kunnen geen rechten worden ontleend.

Op QuirinaKamoen.nl verschijnen teksten, foto’s en andere afbeeldingen of materialen die door mij (Quirina Kamoen) en soms door derden zijn aangeleverd. Ik (Quirina Kamoen) behoud ten alle tijden recht om de inhoud van de artikelen aan te passen of (onderdelen) te verwijderen zonder daarover u een mededeling over te doen.

Ondanks ik (Quirina Kamoen) de artikelen zorgvuldig ter beschikking stelt op de website QuirinaKamoen.nl, is het toch mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden kunnen bevatten. Aan de inhoud van QuirinaKamoen.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Affiliate en Referral links

Op de website van QuirinaKamoen.nl staan enkele Affiliate- en Referral links, dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat iemand via deze link zich aanmeld of koopt. Een voorbeeld hiervan is dat een aantal links van Bol.com in verwerkt zijn, waar ik (Quirina Kamoen partner van ben en wanneer je een product via mijn website koopt, ontvang ik hier een kleine percentage. Als je via mijn website iets koopt, heeft dit nooit invloed op de aanschafprijs en zal dit hetzelfde zijn als je rechtstreeks via de desbetreffende website zal gaan.

Auteurs en portretrecht 

Bijna alle foto’s zijn door mij gemaakt, Alle foto’s die ik heb gemaakt vallen onder auteursrecht. Hiermee is het overnemen of gebruiken van de foto’s, is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Ook mijn teksten die op mijn website staan, zijn door mij geschreven, tenzij het onderaan het artikel anders is aangegeven. Net als mijn foto’s zullen deze onder auteursrecht en is het overnemen of gebruiken van de foto´s is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Alle personen die op mijn website staan hebben hiervoor schriftelijk of mondeling toegezegd dat ik deze foto mag publiceren op mijn website QuirinaKamoen.nl.

Op de website van QuirinaKamoen.nl staan teksten over Harry Kamoen, die destijds in de Nederlandse Pers is verschenen. Helaas is het Quirina Kamoen niet gelukt om van iedereen die destijds een artikel over Harry Kamoen heeft geschreven of een persfoto van hem gemaakt heeft, om een schriftelijke of mondelinge toestemming te krijgen. Wel heeft Quirina Kamoen een schriftelijke toestemming gekregen van Persgroep Nederland, om hun teksten en illustraties te gebruiken voor de website dat over mijn vader zal gaan. Nu heeft Quirina Kamoen besloten om deze teksten en illustraties te gebruiken op haar persoonlijke blog, omdat dit ook een deel van haar leven is. Mocht er een artikel dat over Harry Kamoen gaat niet onder de Persgroep Nederland vallen en u heeft ondanks de bronvermelding bezwaar. Dan kunt u Quirina Kamoen een schriftelijke email versturen, met als onderwerp Harry Kamoen en het desbetreffende titel en publicatiedatum op de website. Zij zal dan het artikel zo spoedig mogelijk gaan verwijderen en daar krijgt u per email een schriftelijke bevestiging ervan.

Het kan natuurlijk gebeuren dat als ik in een openbare ruimte, bezoeken van diverse plaatsen zoals; dierentuinen, evenementen, attractieparken of restaurants toch bij mij op de foto staat en deze op de website van QuirinaKamoen.nl is gepubliceerd. Mocht je dit niet willen, laat mij dit dan zeker weten onder vermelding van foto en het desbetreffende artikel. Omschrijf in deze e-mail de titel van het artikel, de foto en dan zal ik dit zo spoedig mogelijk deze foto verwijderen en zal je na het verwijderen van de desbetreffende foto persoonlijk een e-mail ter bevestiging van mij ontvangen.

Quirina