Disclaimer

Het is misschien een beetje saai, maar ik heb toch besloten om een disclaimer op mijn website te zetten. Dit om duidelijkheid te geven over hoe ik werk, die je hieronder kunt vinden.

Algemeen

Op QuirinaKamoen.nl verschijnen teksten, foto’s en andere afbeeldingen of materialen die door mij (Quirina Kamoen) en soms door derden zijn aangeleverd. Ik (Quirina Kamoen) behoud ten alle tijden recht om de inhoud van de artikelen aan te passen of (onderdelen) te verwijderen zonder daarover u een mededeling over te doen.

Alle artikelen zijn op mijn (Quirina Kamoen) menig of inzicht gebaseerd en geschreven, hierdoor zal de aangeboden teksten en foto’s of matrialen die op de website van QuirinaKamoen.nl worden aangeboden, worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze artikelen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van mij (Quirina Kamoen).

Ondanks ik (Quirina Kamoen) de artikelen zorgvuldig ter beschikking stelt op de website QuirinaKamoen.nl, is het toch mogelijk  dat gepubliceerde artikelen onjuistheden kunnen bevatten. Aan de inhoud van QuirinaKamoen.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Affiliate en Referral links

Op de website van QuirinaKamoen.nl staan enkele Affiliate- en Referral links, dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat iemand via deze link zich aanmeld of koopt. Een voorbeeld hiervan is dat een aantal links van Bol.com in verwerkt zijn, waar ik partner van ben en wanneer je een product via mijn website koopt, ontvang ik hier een kleine percentage. Als je via mijn website iets koopt, heeft dit nooit invloed op de aanschafprijs en zal dit hetzelfde zijn als je rechtstreeks via de desbetreffende website zal gaan.

Auteurs en portretrecht 

Bijna alle foto’s zijn door mij gemaakt, tenzij onderaan het artikel anders is aangegeven. Sinds 2019 worden de foto’s op mijn website niet meer voorzien van een watermerk. Toch vallen alle foto’s die ik heb gemaakt onder auteursrecht. Hiermee is het overnemen of gebruiken van de foto’s, is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Ook mijn teksten die op mijn website staan, zijn door mij geschreven, tenzij het onderaan het artikel anders is aangegeven. Net als mijn foto’s zullen deze onder auteursrecht en is het overnemen of gebruiken van de foto´s is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Alle personen die op mijn website staan hebben hiervoor schriftelijk of mondeling toegezegd dat ik deze foto mag publiceren op mijn website QuirinaKamoen.nl.

Het kan natuurlijk gebeuren dat als ik in een openbare ruimte, bezoeken van diverse plaatsen zoals; dierentuinen, evenementen, attractieparken of restaurants toch bij mij op de foto staat en deze op de website van QuirinaKamoen.nl is gepubliceerd. Mocht je dit niet willen, laat mij dit dan zeker weten onder vermelding van foto en het desbetreffende artikel. Omschrijf in deze e-mail de titel van het artikel, de foto en dan zal ik dit zo spoedig mogelijk deze foto verwijderen en zal je na het verwijderen van de desbetreffende foto persoonlijk een e-mail ter bevestiging van mij ontvangen.

Quirina