Disclaimer

Deze Disclaimer is van toepassing op de website www.quirinakamoen.nl, en de verstuurde e-mails, en elektronische nieuwsbrieven die door haar of in opdracht van Quirina Kamoen is verstuurd. Door gebruik van de website stemt u in met de inhoud van deze disclaimer. De website van Quirina is een persoonlijke blog, dat over haar fotografie avonturen gaat. Soms geeft Quirina ook een kijkje in haar leven, op het gebied van reizen en/of lifestyle. Dit is altijd naar haar mening of beleving geschreven. Je mag dit als waarheid beschouwen, maar ik zou dat niet doen. Aan de inhoud van haar artikelen kunnen geen rechten worden ontleend.

Op QuirinaKamoen.nl verschijnen teksten, foto’s en andere afbeeldingen of materialen die door mij (Quirina Kamoen) en soms door derden zijn aangeleverd. Ik (Quirina Kamoen) behoud ten alle tijden recht om de inhoud van de artikelen aan te passen of (onderdelen) te verwijderen zonder daarover u een mededeling over te doen.

Ondanks ik (Quirina Kamoen) de artikelen zorgvuldig ter beschikking stelt op de website QuirinaKamoen.nl, is het toch mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden kunnen bevatten. Aan de inhoud van QuirinaKamoen.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Vanaf 1 mei 2020 zal Quirina Kamoen met haar blog alleen richten op fotografie gebied richten en samenwerkingen aangaan die een aanvulling geeft voor haar website QuirinaKamoen.nl. Daardoor zullen de eerdere samenwerkingen dat niets met fotografie te maken hebben, vanaf 1 juni verwijderd worden. Tot die tijd kun je de berichten wel nog online vinden, maar zullen niet meer in één van de zichtbare categorieën vallen.

Affiliate en Referral links

Op de website van QuirinaKamoen.nl staan enkele Affiliate- en Referral links, dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat iemand via deze link zich aanmeld of koopt. Een voorbeeld hiervan is dat een aantal links van Bol.com in verwerkt zijn, waar ik (Quirina Kamoen partner van ben en wanneer je een product via mijn website koopt, ontvang ik hier een kleine percentage. Als je via mijn website iets koopt, heeft dit nooit invloed op de aanschafprijs en zal dit hetzelfde zijn als je rechtstreeks via de desbetreffende website zal gaan.

Auteurs en portretrecht 

Bijna alle foto’s zijn door mij gemaakt, Alle foto’s die ik heb gemaakt vallen onder auteursrecht. Hiermee is het overnemen of gebruiken van de foto’s, is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Ook mijn teksten die op mijn website staan, zijn door mij geschreven, tenzij het onderaan het artikel anders is aangegeven. Net als mijn foto’s zullen deze onder auteursrecht en is het overnemen of gebruiken van de foto´s is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Alle personen die op mijn website staan hebben hiervoor schriftelijk of mondeling toegezegd dat ik deze foto mag publiceren op mijn website QuirinaKamoen.nl.

Het kan natuurlijk gebeuren dat als ik in een openbare ruimte, bezoeken van diverse plaatsen zoals; dierentuinen, evenementen, attractieparken of restaurants toch bij mij op de foto staat en deze op de website van QuirinaKamoen.nl is gepubliceerd. Mocht je dit niet willen, laat mij dit dan zeker weten onder vermelding van foto en het desbetreffende artikel. Omschrijf in deze e-mail de titel van het artikel, de foto en dan zal ik dit zo spoedig mogelijk deze foto verwijderen en zal je na het verwijderen van de desbetreffende foto persoonlijk een e-mail ter bevestiging van mij ontvangen.

Quirina