Disclaimer

Deze Disclaimer is van toepassing op de website www.quirinakamoen.nl en de verstuurde e-mails, die door de eigenaar van deze website is verstuurd. Door gebruik van de website stemt u in met de inhoud van deze disclaimer.

De website van QuirinaKamoen.nl is een persoonlijke website van Quirina Santing-Kamoen, waar zij haar passie voor fotografie en de belevenissen die zij op fotografie gebied deel.

Op de website QuirinaKamoen.nl verschijnen teksten en foto’s die door de eigenaar van deze website zelf zijn aangeleverd. De eigenaar van deze website behoud ten alle tijden recht om de inhoud van de artikelen aan te passen of (onderdelen) te verwijderen zonder daarover u een mededeling over te doen.

Links
Op deze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Auteurs en portretrecht 

Alle foto’s zijn door mij gemaakt en vallen onder auteursrecht. Hiermee is het overnemen of gebruiken van de foto’s, is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Het kan natuurlijk gebeuren dat als ik in een openbare ruimte, bezoeken van diverse plaatsen zoals; dierentuinen en evenementen, dat je toch bij mij op de foto staat en deze op de website van QuirinaKamoen.nl is gepubliceerd. Mocht je dit niet willen, laat mij dit dan zeker weten onder vermelding van foto en het desbetreffende pagina en/of fotoalbum(s). Omschrijf in deze e-mail de titel, de foto en dan zal ik dit zo spoedig mogelijk deze foto verwijderen en zal je na het verwijderen van de desbetreffende foto persoonlijk een e-mail ter bevestiging van mij ontvangen.

Geschiedenis van deze website

De van QuirinaKamoen.nl kent heeft inmiddels een eigen geschiedenis, doordat deze website van 2017 tot en 1 augustus 2020 een persoonlijke blog van Quirina Kamoen was. Hier is zij mee gestopt en vervallen alle rechten op oude artikelen die inmiddels verwijderd is en destijds met haar gemaakt zijn. 

Vanaf 1 augustus is QuirinaKamoen.nl een persoonlijke website waar Quirina Kamoen haar passie voor fotografie deel. 

Quirina