• Iets rond, rood en ouds in Zwolle

  Afgelopen week ben ik met de Fotogroep in Zwolle geweest en net als in Deventer zat hier ook weer een opdracht bij. Dit keer moesten we iets rond, ouds en rood in deze stad vinden. Hoe deze serie geworden is, dat kan je zien in deze blogpost.

  Iets rood was niet zo heel erg moeilijk om te vinden en gek genoeg heeft de foto met de rode waxinehouder ook nog iets hebben. Moet ook eerlijk zeggen. Dat ik deze foto nooit gemaakt zou hebben, als we geen opdracht gehad zouden hebben.

  Geen idee wat het is? Maar dit roestig ding, dat ik bij een boot zag, vond ik een mooie item om iets oud deze foto opdracht te fotograferen.

  Het voorwiel van deze fiets, moest mijn foto worden met iets rond. Nu is iedere wiel wel rond, maar omdat deze fiets geen zadel heeft. Vond ik het juist iets hebben. Dus dan pakken we de lamp maar als onderwerp, die rond is.

  De foto kat vond ik ook erg leuk voor de foto met een rode onderwerp. Alleen in mijn ogen, vond ik wel dat deze kat dan wel helemaal rood had moeten wezen. Toch wilde ik deze foto aan deze serie toevoegen, want het is toch een leuke kat.

  Natuurlijk heb ik ook gewoon foto’s gemaakt, al was daar niet zoveel tijd voor. Daardoor heb ik alleen deze foto van een straatje in Zwolle kunnen maken, waar ik zelf tevreden over was.

  Wel heb ik een leuke avond met de Fotogroep gehad, alleen als ze de volgende keer weer een onderwerp in een stad gaan doen. Dan denk ik, dat ik niet mee gaat. Het leuk voor een keer, maar zo vlak achter elkaar vond ik toch iets te veel.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *