• Winterse sferen in Emmen

  In de maand van januari, hebben we toch weer een paar prachtige winterse dagen gehad. In die dagen ben ik dan ook met mijn camera op pad gegaan en laat ik je in deze blogpost de foto’s zien die ik in deze periode gemaakt heb

  Centrum Emmen in Winter Wonderland

  De eerste winterse plaatjes heb ik in het centrum gemaakt. Alleen was er die dag niet zoveel gevallen, maar dat mocht de pret niet drukken. Deze foto had je waarschijnlijk op mijn Facebookpagina en Instagram voorbij zien komen, maar vond het wel in deze serie thuis horen.

  Takje met sneeuw
  Januari 2019
  Oranjekanaal Emmen
  Oranjekanaal Emmen

  Ook tijdens de wandelingen met Matsi, maak ik regelmatig plaatjes onderweg. Soms is het wel erg lastig met hem erbij, omdat ik hem helaas niet los kan laten lopen. Maar we hebben wel altijd plezier samen en dat is eigenlijk net zo belangrijk. Deze foto’s zijn dan ook gewoon, in mijn eigen gemaakt.

  Leeuw

  Al een tijdje wilde ik met de sneeuw naar Wildlands gegaan, om de pinguïns en de ijsberen op de foto te zetten. Alleen hebben we in Nederlands niet zo heel erg vaak sneeuw liggen en wat was ik blij om dit eindelijk te kunnen doen.

  Had alleen niet verwacht, dat het ook erg leuk was om de andere dieren in de sneeuw te fotograferen. Dit omdat ik de dieren in de dierentuin, zo natuurlijk mogelijk op de foto wil zetten. Achteraf heb ik toch wel een beetje spijt gekregen, dat ik deze dag niet langer gebleven ben, omdat ook de andere dieren zo mooi om in de sneeuw te fotograferen.

  Dus de volgende keer als er echt een dik pak sneeuw ligt, dan kan je er echt van uitgaan dat ik in de dierentuin te vinden ben. Om dan alle dieren in de sneeuw te fotograferen. Mocht je nog meer foto’s van die dag willen zien? Dan kan je dat in de blogpost van Winter in Wildlands zien.

  Emmerdennen
  Emmerdennen
  Emmerdennen

  De straten waren inmiddels al schoon. Maar ik had het vermoeden, dat er in de bossen van Emmen nog wel sneeuw te vinden was. Daarom zijn we eventjes naar de Emmerdennen geweest en gelukkig lag daar ook nog een beetje sneeuw. Om daar nog een paar winterse plaatjes te schieten.

  Al deze foto’s heb ik op verschillende dagen in januari gemaakt, wat zeker genieten was. Mocht er nog voor het voorjaar sneeuw gaan vallen, dan zal ik waarschijnlijk weer wat winterse plaatjes schieten.

  Hoop dat je van deze serie genoten heb en een reactie achterlaat wat jij van deze serie vind?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  2 Reacties

  1. 18 februari 2019 / 17:38

   Stuk voor stuk prachtige foto’s! En ja, de winter leent zich daar bij uitstek voor, alleen ben ik dus absoluut geen wintermens en moet ik mijzelf echt een schop onder mijn kont geven om dan naar buiten te gaan.

   • Quirina
    Auteur
    18 februari 2019 / 19:11

    Haha, zelf ben ik ook echt geen wintermens, maar ik weet wat ik ervoor terug krijg.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *