• Wildnights in Wildlands

  Voor mij was de derde keer dat ik dit evenement bezocht, wat ook niet zo vreemd is als je van avondfotografie houdt. Alleen voor mijn familie, was dit echt de eerste keer dat hun Wildnights in Wildlands bezocht hebben. Hoe ik en mijn familie het beleefd hebben, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Wildnights2018

  Afgelopen maandagavond ben ik samen met mijn man en mijn familie die hier bij ons kerst gevierd hebben, naar Wildlands gegaan. Voor mij het perfecte familie uitje, om zo aan onze kerst te beginnen.

  Voor mijn gevoel, hadden ze niet veel nieuwe elementen aan de derde editie van Wildnights gedaan. Dat vond ik persoonlijk wel jammer, maar toch blijft het de moeite waard om hier weer naar toe te gaan. Niet dat je er veel dieren ziet, wel heel veel licht in allerlei kleuren en vuurkorven, waar je lekker kan opwarmen.

  Wildnights2018

  In serenga bij één van de horeca gelegenheden, vind ik persoonlijk het gezelligst. Hier kan je onder een genot van een drankje genieten van de muziek, die de countryzanger op dat moment zingen. Waardoor je echt een vakantie gevoel krijgt.

  De watershow, waar normaal de nijlpaarden zijn was voor mij echt nieuw. Misschien dat ze het vorig jaar ook hadden, alleen was ik toen meer met fotografie bezig en niet met het evenement zelf. Dus dat ik door mijn hobby, vorig jaar gemist hebben.

  Als je in de buurt van Emmen woont of ben, dan kan ik je zeker dit evenement van Wildlands aanbevelen. Dit evenement is vanaf 17:00 uur te bezoeken en duurt tot en met 6 januari, 2019.

  Wanneer je er geweest bent, dan ben ik natuurlijk benieuwd wat jij ervan vond?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Al mijn blogpost zijn op mijn leven, mening of belevenis gebasseerd. 

  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *