Wildnights in Wildlands

Voor mij was de derde keer dat ik dit evenement bezocht, wat ook niet zo vreemd is als je van avondfotografie houdt. Alleen voor mijn familie, was dit echt de eerste keer dat hun Wildnights in Wildlands bezocht hebben. Hoe ik en mijn familie het beleefd hebben, dat kan je lezen in deze blogpost.

Wildnights2018

Afgelopen maandagavond ben ik samen met mijn man en mijn familie die hier bij ons kerst gevierd hebben, naar Wildlands gegaan. Voor mij het perfecte familie uitje, om zo aan onze kerst te beginnen.

Voor mijn gevoel, hadden ze niet veel nieuwe elementen aan de derde editie van Wildnights gedaan. Dat vond ik persoonlijk wel jammer, maar toch blijft het de moeite waard om hier weer naar toe te gaan. Niet dat je er veel dieren ziet, wel heel veel licht in allerlei kleuren en vuurkorven, waar je lekker kan opwarmen.

Wildnights2018

In serenga bij één van de horeca gelegenheden, vind ik persoonlijk het gezelligst. Hier kan je onder een genot van een drankje genieten van de muziek, die de countryzanger op dat moment zingen. Waardoor je echt een vakantie gevoel krijgt.

De watershow, waar normaal de nijlpaarden zijn was voor mij echt nieuw. Misschien dat ze het vorig jaar ook hadden, alleen was ik toen meer met fotografie bezig en niet met het evenement zelf. Dus dat ik door mijn hobby, vorig jaar gemist hebben.

Als je in de buurt van Emmen woont of ben, dan kan ik je zeker dit evenement van Wildlands aanbevelen. Dit evenement is vanaf 17:00 uur te bezoeken en duurt tot en met 6 januari, 2019.

Wanneer je er geweest bent, dan ben ik natuurlijk benieuwd wat jij ervan vond?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Al mijn blogpost zijn op mijn leven, mening of belevenis gebasseerd. 

Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *