• Wildlands in Mei

  Dat ik regelmatig naar Wildlands gaat is wel bekend. Alleen deze maand ben ik er 2 keer geweest, de eerste keer met mijn oom en ook heel eventjes alleen. Hoe de foto’s geworden zijn, dat kan je zien in deze blogpost. 

  Doodskopaapjes daar heb ik op zich niet zoveel mee. Ik zet ze wel op de foto, alleen vind ik ze nooit zo leuk om te bewaren en nu heb ik er in één maand 2 leuke foto’s van een doodskopaapje. Wel een beetje jammer, dat die dag het overwegend bewolkt was.

  Dat ik met de camera bewogen heb, is wel duidelijk te zien. Daarom is hij eigenlijk wel mislukt, maar toch vond ik het ook wel wat hebben. Ben dan ook erg benieuwd wat jullie van deze foto vinden.

  Dit vind ik echt een hele gave close-up van deze schildpad en ben dan ook heel erg blij met deze foto. Want iedere keer als ik deze foto zie, dan kijk ik ook er echt een paar minuten ernaar. Alleen die kop al, is gewoon fascinerend om naar te kijken en zeker als je zijn bek bestudeerd. Dan geef het echt net iets meer aan deze foto, maar dat is mijn mening en misschien denk jij er helemaal anders over.

  Eigenlijk zet ik schildpadden veel te weinig op de foto, terwijl het zulke leuke dieren zijn. Dus heb ik ook deze 2 schildpadden op de foto gezet, al zie je er maar 1 met zijn of haar hoofd uitsteken. Toch vind ik het een leuke foto geworden en heb daarom deze foto ook aan deze serie toegevoegd.

  Toen ik dit ringstaartmaki in deze houding zag, moest ik hier gewoon een foto van maken. Ik vond dit zo leuk en grappig om te zien. Dat ik deze foto ook aan deze serie heb toegevoegd, omdat ik ze nog nooit zo eerder in deze houding heb zien zitten.

  Kiekeboe, daar ben ik dan. Het zijn en blijft gewoon leuke dieren om te fotograferen en staan altijd wel leuk op de foto. Dus ja, als je zo fotogeniek dier ben, dan zie je mij gewoon regelmatig in de series van Wildlands voorbij komen.

  De leeuw die water drinkt, is toch de favoriet van deze leeuwenserie geworden. Ondanks de 2 pasgeboren welpjes die ik tijdens mijn tweede bezoek wel zich liet zien en op de foto heb kunnen zetten.

  Dit waren weer de foto’s die ik gemaakt heb, tijdens mijn 2 bezoeken aan Wildlands. Hoop dat je het weer een leuke serie vond en ook deze maand zal ik zeker in deze dierentuin te vinden zijn.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *