Wildlands in Oktober 2019

Gisteren ben ik eventjes naar Wildlands geweest, het was prachtig weer en ben ik weer met heel veel foto’s thuisgekomen. Maar ik was ook benieuwd de foto’s mooier of misschien zelfs beter waren geworden, nadat ik de laatste keer de workshop van Rob Doolaard had gevolgd. Hoe de foto’s zijn geworden en wat ik van de resultaten vind, nadat ik de workshop van Rob Doolaard gehad heb. Dat kan je zien in de deze blogpost en wens je weer veel plezier bij het bekijken van deze foto’s.

Hoe ik dit keer Wildlands heb beleefd

Zoals altijd vermaak ik mij altijd in de dierentuin, verveel het mij nooit en kom ik altijd wel weer met andere foto’s thuis. Dit keer heb ik ook een paar tips van Rob Doolaard opgevolgd, die ik tijdens de workshop dierenfotografie gekregen heb. Zoals een hogere ISO-waarde instellen. Zoals bij de pinguïns die ik op 3200 heb gezet en de wallaby (Soort Kangoeroe) op 800 en daar heb ik absoluut geen spijt van! Toch probeer ik een zo laag mogelijke ISO-waarde te gebruiken, maar durf nu ook meer een hogere ISO-waarde te gebruiken dan ik daarvoor deed. Want ik ging nooit hoger dan 400, bewerkte ik veel na en vaak werd hier de foto dan niet mooier op. Dus met deze tip ben ik zeker erg blij mee, zal ik dit ook standaard bij mijn fotografie avontuurtjes gebruiken.

Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *