Wereldrestaurant Puur in Emmen

Gisteren ben ik met de crew van DTC (hondenschool) met partners bij Wereldrestaurant puur wezen eten, een groep uit 20 personen ongeveer en helaas was niet iedereen of de partner van een collega erbij, maar dat mocht de pret echt niet drukken. Want we hebben het super gezellig gehad. Je kan dus wel even begrijpen dat ik dan niet met mijn dure camera foto ga maken en vervolgens mijn camera bij me houd in een buffet restaurant. Dus heb ik een keertje mijn Iphone SE een foto gemaakt en een selfie met mijn man.

Samen met Marcel in Puur 2017

Wat voor restaurant is Puur

Zoals je al heb kunnen vernemen is Puur een All You Can Eat restaurant, waar je verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, wok en een nagerechten kan pakken. Eigenlijk noem ik het een een wok restaurant met extra gerechten zoals pizza, aardappels maar ook de standaard dingen van de chinees kan eten. Kortom keus genoeg en voor ieder wat wils.

Het is niet echt een super klein restaurant, voor mij persoonlijk een beetje te groot en massaal, ik weet natuurlijk niet hoeveel er kunnen zitten maar schat wel zo’n beetje 500 man als het niet meer is. Gelukkig is het wel zo opgezet dat je niet opgepropt zit, maar als je iets van de grill of wok wil hebben tja dan kan je wel is 10 minuten moeten wachten tot je aan de beurt bent en soms ook iets langer. Voordeel is wel dat je met je buurman of vrouw even aan de praat kan komen die je totaal niet kent.

Hoe vond ik het eten???

Als je een gemiddelde Emmenaar vraag die daar gegeten heb, dan heb je echt 2 kampen. Of je vind het fantastisch of je vind het niks. Ik ben toch wel de persoon die bij de laatste groep hoort. Want voor mij is het de vierde keer dat ik heb gegeten en de eerste keer vond ik het echt het eten slecht. Wilde eigenlijk daar niet meer eten, maar als je een personeelsfeestje en in mijn geval ook met mijn vrijgezellenfeest komt te eten, heb je natuurlijk niet de keus in welk restaurant gaat eten. Dus vanaf de eerste keer dat ik daar heb gegeten en gisteren, moet ik zeggen dat het eten en de kwaliteit echt er op vooruit is gegaan.

Ik heb een fantastische gezellige avond gehad met mijn collega’s en dat is soms belangrijker dan wat of waar je eet, maar gaat het om de gezelligheid en lol met elkaar en dat kan je in mijn ogen overal hebben. Het is maar net wat je er zelf van maakt!!!

Quirina

No Comments

Leave a Comment