• We missen haar nog steeds

  Afgelopen maandag op 6 augustus, is het precies een half jaar geleden dat we onze Diva is overleden. Misschien is vreemd om te lezen als buitenstaander, maar wij missen haar nog steeds en denken nog iedere dag wel eventjes aan haar.

  Deze video is gisteren op mijn YouTube kanaal online gekomen, die ik al via verschillende social media kanaal gedeeld heb. Hier heb ik al hele mooie reacties over gekregen en hadden sommige zelfs tranen in hun ogen. Ik moet zeggen dat dit niet geheel de bedoeling was, maar gezien haar leven begrijp ik het helemaal. Zelf had ik dat namelijk ook tijdens het editen van deze video, omdat het natuurlijk over mijn eigen hond ging. Die wij nog steeds iedere dag missen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *