• We missen haar nog steeds

  Afgelopen maandag op 6 augustus, is het precies een half jaar geleden dat we onze Diva is overleden. Misschien is vreemd om te lezen als buitenstaander, maar wij missen haar nog steeds en denken nog iedere dag wel eventjes aan haar.

  Deze video is gisteren op mijn YouTube kanaal online gekomen, die ik al via verschillende social media kanaal gedeeld heb. Hier heb ik al hele mooie reacties over gekregen en hadden sommige zelfs tranen in hun ogen. Ik moet zeggen dat dit niet geheel de bedoeling was, maar gezien haar leven begrijp ik het helemaal. Zelf had ik dat namelijk ook tijdens het editen van deze video, omdat het natuurlijk over mijn eigen hond ging. Die wij nog steeds iedere dag missen.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *