We missen haar nog steeds

Afgelopen maandag op 6 augustus, is het precies een half jaar geleden dat we onze Diva is overleden. Misschien is vreemd om te lezen als buitenstaander, maar wij missen haar nog steeds en denken nog iedere dag wel eventjes aan haar.

Deze video is gisteren op mijn YouTube kanaal online gekomen, die ik al via verschillende social media kanaal gedeeld heb. Hier heb ik al hele mooie reacties over gekregen en hadden sommige zelfs tranen in hun ogen. Ik moet zeggen dat dit niet geheel de bedoeling was, maar gezien haar leven begrijp ik het helemaal. Zelf had ik dat namelijk ook tijdens het editen van deze video, omdat het natuurlijk over mijn eigen hond ging. Die wij nog steeds iedere dag missen.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra Informatie over mijn blog