• Fotografie challenge
 • Fotografie challenge
 • We missen haar nog steeds

  Afgelopen maandag op 6 augustus, is het precies een half jaar geleden dat we onze Diva is overleden. Misschien is vreemd om te lezen als buitenstaander, maar wij missen haar nog steeds en denken nog iedere dag wel eventjes aan haar.

  Regelmatig kijk ik nog steeds de vlogs terug, waar onze Diva in voorkomt. Gewoon omdat ik het fijn vind om eventjes naast de foto’s die ik van heb, de beelden terug te zien. Het enige nadeel is dat ik iedere keer door mijn hele YouTube kanaal moest zoeken, om deze vlogs terug te vinden en te scrollen naar deze beelden. Hier werd ik eerlijk gezegd wel een beetje flauw van en daarom heb ik van al die fragmenten een vlog over haar gemaakt.

  Deze vlog is gisteren op mijn YouTube kanaal online gekomen, die ik al via verschillende social media kanaal gedeeld heb. Hier heb ik al hele mooie reacties over gekregen en hadden sommige zelfs tranen in hun ogen. Ik moet zeggen dat dit niet geheel de bedoeling was, maar gezien haar leven begrijp ik het helemaal. Zelf had ik dat namelijk ook tijdens het editen van deze vlog, omdat het natuurlijk over mijn eigen hond ging die wij nog steeds missen.

  Een vlog die over haar leven ging, die ze bij ons gehad heeft.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  YouTube

  Vanaf 1 januari, ga ik de 365 dagen foto challenge doen. Hoe het mij zal vergaan? Dat kan je zien in mijn wekelijkse vlog en natuurlijk geef ik je ook een kijkje in mijn leven.

  Kijk je gezellig mee? Hier vind je de link naar mijn kanaal. Hopelijk tot snel!

  Laatste video