We missen haar nog steeds

Maandag 6 augustus is het precies een half jaar geleden dat we onze Diva is overleden en we missen haar nog steeds. Daarom heb ik ook een vlog over haar leven gemaakt, omdat ik het nog altijd fijn vind om naar haar foto’s en beelden te kijken. Alleen als je iedere keer door je vlog moet zoeken naar die momenten, wordt je zelf wel een beetje flauw van. Dat heeft mij ook laten besluiten om een vlog van onze Diva de leven te maken, die ze bij ons gehad heeft.

Deze vlog is gisteren online op mijn YouTube kanaal verschenen en heb al hele mooie reacties mogen ontvangen. Sommige zelfs met een tranen in de ogen. Dat was niet geheel de bedoeling, maar ik begrijp het zeker wel. Dit omdat ik ook had tijdens het maken van de video en haar leven was nu niet bepaald fijn voordat ze bij kwam. Wat ik ook niet verwacht had, is dat ik persoonlijk vind dat dit de mooiste video is geworden die ik ooit gemaakt heb.

Vlog Diva | haar leven bij ons

Mocht je nu meer willen lezen over Diva, dan kun je ook dit artikel lezen: Diva was ons meissie, hierin staat uitgebreid haar leven bij ons geschreven en de mooie momenten die we met haar mochten delen.

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *