• Wat gaan wij met pasen doen?

  Aankomend weekend is het Pasen! Ik heb natuurlijk een blogpost met ideeën voor een heerlijke paasbrunch gedeeld. Maar wat gaan wij eten en wat hebben wij op de planning staan? Dat kan je lezen in deze blogpost.

  Marcel die kwam gisteren van zijn werk thuis, met een enorme paasei! Die hij van zijn werkgever gekregen heeft, want schijnbaar doen hun aan paaspakketten. Echt super! Dat doen ze maar bij weinig bedrijven en daar gaan we natuurlijk van genieten, als deze paasei tot de paasdagen overleefd tenminste? Denk het niet, want Marcel is echt een chocolade fan.

  Wij brunchen al iedere zondag, omdat we dit gewoon leuk vinden. Dus wij doen dit niet speciaal voor Pasen, maar we doen het dan wel iets uitgebreider. Het was alleen de vraag, wat we gingen eten. Wij gaan dit jaar voor de bagels, zacht gekookt ei en natuurlijk een paasstol, want die hoort er gewoon bij!

  Natuurlijk gaan wij gourmetten, iets wat ik echt heel graag mag doen. Dus dat wordt echt een feestje en zoals altijd, genieten van het lekkere eten. Wel gaan wij dit jaar iets minder ophalen, omdat wij niet van die hele grote eters zijn. Dus om voedselverspilling te voorkomen, kijken we wel wat er overblijft en vullen dit eventueel op tweede paasdag wel aan.

  okt2018

  De voorspellingen zijn echt goed dit jaar, dus we zullen ook wel met onze Matsi in de bossen van Emmen te vinden zijn. Als Matsi het aankan, want we beginnen wel te merken dat hij al heel snel last van de warmte heeft. Gelukkig is het wat langer ligt, dus misschien wordt dit dan wel een heerlijke avondwandeling. Dat is dan wel het voordeel, als je zo dicht bij het bos woon.

  Op tweede paasdag willen wij nog zeker inspiratie voor onze verbouwing gaan opdoen en denk dat dit keer de Kwantum, Karwei en de Intratuin zal gaan worden. Natuurlijk zal ik dan ook de dingen die wij leuk vinden, in een blogpost gaan verwerken. Want zelfs Marcel vond het erg leuk, om dit zo terug te zien.

  Voor de rest hebben wij geen plannen gemaakt, wat misschien een beetje saai klinkt. Maar we hebben voor de komende paar weken, veel dingen gepland staan. Daarom hebben wij gekozen om een beetje rustig aan te doen, zodat Marcel ook zijn favoriete game star citizen kan spelen, tijd voor elkaar hebben en genieten van onze vrije dagen.

  Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd, wat jullie met Pasen gaan doen?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Bovenstaande links kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *