• De Wandelroute tussen Ruiten en Molen AA in Ter Apel

  Vorige week zaterdag was ik met Frans in het Klooster van Ter Apel en omdat wij nog wat tijd over hadden. Hebben wij deze middag ook de wandelroute tussen Ruiten en Molen AA van Staatsbosbeheer in Ter Apel gelopen. Hoe deze foto’s zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost en wens je weer veel plezier bij het bekijken van deze foto’s.

  Hoe ik deze wandeling beleefd heb

  De wandelroute tussen Ruiten en Molen AA is in totaal 2 km, die zeker de moeite waard is. Zeker als het herfst is, want dan is het bos gewoon op zijn mooist. Tenminste dat is mijn mening en zal ik ook zeker een keer de route van 14 km gaan lopen, die ook op deze plek was aangegeven.

  Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *