• Valkenburg en Valkenburgse meer

  Tijdens onze vakantie in Valkenburg Zuid-Holland, ben ik ook wezen fotograferen. Niet heel erg vaak, maar wanneer ik er zin en tijd had. Want ik had niet altijd zin, om met een volle cameratas overal heen te lopen en wilde mijn man ook dingen samen met mij doen. Hoe de eerste vakantie is geworden, dat kan je zien in deze blogpost.

  Nu was ik vorig jaar ook al bij het Valkenburgse Meer geweest, dus de plek kende ik al en wilde ik hier ook nog een paar foto’s van maken. Uiteindelijk is het er maar één geworden, doordat ik mijn nieuwe filterset voor het eerst had gebruikt. Het is wel iets wat makkelijker gezegd, dan gedaan is. Maar gelukkig is er wel één bij, waar ik zelf tevreden over over geworden ben.

  Ook heb ik de camera meegenomen, tijdens de wandeling met de honden. Waar ik dit kleine paardje, bij de kinderboerderij ben tegengekomen. Wat wel jammer was, dat ik niet binnen de hekken kon komen, maar achter de hekken wilde het prima.

  In Valkenburg zelf, heb ik niet heel erg veel foto’s gemaakt. Daarom is dit dan ook een kleine serie met de foto’s, waar ik zelf tevreden ben geworden. De komende periode zal er nog een paar series komen, die ik tijdens de vakantie gefotografeerd heb. Alleen hier ga wel eventjes tijd in zitten, dus daarvoor moet je nog eventjes geduld hebben.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen