• De tweede week van Beagle Family

  Het is alweer een tijdje geleden, dat ik mijn ervaring met jullie heb gedeeld. Dit heeft alles met het verlies en het verdriet te maken van onze Diva, die vorig jaar overleden is. Nu zijn we bijna een jaar verder, het verdriet van onze Diva hebben wij een plaats gegeven en zal nu ook weer onze ervaringen op mijn blog gaan delen. Hoe wij deze tweede week van ons nestje hebben beleefd, dat kan je lezen in dit artikel.

  Na een zware eerste week, was het eindelijk een beetje genieten. Want ze groeien echt als kool en naar deze pups kijken, is vele malen leuker dan de leukste film of serie, die je op televisie kan kijken. Maar dan moet je er wel van kunnen genieten, want in de eerste week was Diva er niet goed aan toe.

  Gelukkig was ze in de tweede week, helemaal weer de oude en wat was ze een goede moeder voor haar pups. Want als wij aan het bijvoeren waren, dan stond ze er ook echt bij en keek of wij het goed deden. Dit moesten wij nog steeds doen, want 10 pups was echt te veel voor haar.

  Dit deden wij echt met alle liefde, alleen als je ons erbij zag zitten. Dan waren wij echt 2 zombies, die er echt niet uit zagen.

  Ook Matsi keek toe of wij het allemaal goed deden, wat echt heel grappig om te zien was. Iets wat wij ook van hem niet hadden verwacht. Dus je kan echt zeggen, dat wij met het hele gezin voor het nestje van Matsi en Diva gezorgd hebben.

  Gelukkig was er ook tijd, om eventjes te genieten van de pups zelf. Want tussen al het werk, dat je met de pups heb en het gewone dagelijkse leven erbij. Dan heb je er niet heel erg veel tijd voor en dan is het echt genieten, als je eventjes met een pup bij ligt te slapen. Want ook in de tweede week, slapen, kruipen en eten ze nog alleen maar.

  We hebben niet alleen foto’s gemaakt, maar ook filmpjes en deze kan je hieronder bekijken. Het zijn korte filmopname, maar zo leuk om naar te kijken.

  Helaas hebben wij in de tweede week, niet zoveel foto’s gemaakt als in de eerste week. Zijn het niet de mooiste foto’s, maar wel met een hele mooie herinneringen eraan.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen