Surimi salade

Zelf maak ik regelmatig een eigengemaakt surimi salade, wat lekker is voor brood, toast of in een wrap met wat ijsbergsla. Eigenlijk een heel simpel is en snel klaar is en daar hou ik van. Wil je weten hoe je deze surimi salade moet maken, lees dan deze blogpost.

Wat heb je nodig voor 2 personen

  • 8 Surimi Sticks
  • 2 eetlepels mascarpone
  • 3 eetlepel mayonaise
  • 1 bosuitje
  • 1 theelepel fijne mosterd
  • bieslook 
  • knoflookpoeder
  • Paprikapoeder

Bereidingswijze

  • Snij de surimi in blokjes, doe deze in een kom en voeg hier de mascarpone, mayonaise en mosterd toe
  • Roer dit goed door met een eetlepel
  • Snij het bosuitje zo fijn mogelijk en voeg deze toe bij de surimi 1 theelepel fijne mosterd
  • Voeg daarbij de paprikapoeder en knoflookpoeder toe naar eigen smaak knoflookpoeder
  • Snij de bieslook fijn en voeg deze ook bij de surimi toe en roer dit weer met de eetlepel goed door en proef het op smaak is.

Eetsmakelijk

Ik hoop dat ik jullie inspiratie met dit recept heb gegeven en natuurlijk zelf uitprobeert. Mocht je afvragen waar je deze surimi salade bij kan serveren, dan heb ik hier een paar suggesties. De surimi salade kan je heerlijk op een toast tijdens de lunch of borrel doen, maar ook op een stokbroodje tijdens een barbecue zal hij goed in de smaak vallen. Wij eten het meestal tijdens onze zondagsbrunch, maar voor veel mensen zal dat wel een beetje zwaar op de maag liggen.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *