• De spelende ijsbeer

  Dat ik regelmatig in Wildlands te vinden ben, dat is geen nieuws meer. De ene keer heb ik een serie van verschillende dieren en soms kan het voorkomen dat ik echt één diersoort van hun in de picture zet. Dit keer heb ik de ijsbeer in de picture gezet, omdat ik tijdens dit bezoek echt ontzettend veel foto’s van deze ijsbeer gemaakt heb.

  Tot mijn grote verbazing had ik zo’n beetje 400 foto’s van deze ijsbeer gemaakt, dit omdat hij zo leuk aan het spelen was. Natuurlijk zijn niet alle foto’s gelukt, maar om nu 180 foto’s te gaan bewaren, van één middagje met een ijsbeer erop. Dat gaat mij dan ook wel een beetje te ver! Dus hier heb ik dan ook een kleine selectie uitgekozen, die ik erg leuk vond om zelf te bewaren. Dit was al een klus op zich en dan moest ik het ook nog voor mijn blog doen, die ik leuk vind om met jullie te delen.

  Hij was namelijk zo leuk met een jerrycan aan het spelen, dat ik er geen genoeg van kon krijgen. Dit omdat hij met de jerrycan, die je op de foto ziet staan. Iedere keer nam hij namelijk de jerrycan mee vanuit het water naar de rotsen toe, om deze jerrycan weer in het water te gooien. Als de jerrycan in het water lag, sprong hij daarna er zelf achterna.

  Dit is al leuk als je dit een ijsbeer één keer ziet doen. Alleen hij deed dit achter meerdere keren achter elkaar en iedere keer weer van een andere rots. Hij pakte zowel de lage als de hoge rotsen, dus dat echt heel erg leuk om te zien. Waar ik wel een beetje van baalde, was op dat moment mijn accu van mijn camera leeg was. Nooit gebeurd dit en dan zal je zien dat het juist op zo’n leuk moment gebeurd. Gelukkig heb ik meerdere accu’s, dus deze heb ik dan ook heel erg snel verwisseld.

   

  Wat ben ik blij met deze onderstaande foto, omdat ik je hem dan ook echt van die hoge rots ziet duiken. Het was echt geweldig om te zien!

  Toen hij op een gegeven moment naar de andere kant liep, dacht ik dat hij nu wel uitgespeeld zou zijn. Want dit hele spektakel, wat ik je tot nu toe liet zien duurde al iets meer dan een kwartier. De meeste bezoekers ging toen op dat moment ook weg, maar wat was ik blij dat ik toch nog eventjes bleef kijken. Dit omdat hij gewoon weer vrolijk verder ging spelen.

  Hij maakte er alleen een andere spelletje van, want hij vond dat hij dit ook met zijn jerrycan tussen hem en de vlonder kon gooien. Nu weet ik niet hoeveel ruimte daar tussen zit, alleen heb ik het vermoeden dat het niet zo heel erg veel. Alleen hij wist er precies tussen in te springen, wat ik echt heel knap vond. Zeker als je bedenkt, hoe groot een ijsbeer nu eigenlijk is.

  Bij de vlonder zelf heeft hij ook met zijn jerrycan gespeeld, waar hij enorm veel plezier mee beleefde. Het was voor mij dan ook de eerste keer dat ik één van de ijsberen zo lang zag spelen en er zoveel plezier zag hebben met zijn eigen jerrycan.

  Ik heb van deze middag echt genoten en had ik dan echt niet willen missen!

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *