Slideshow van onze Diva

Helaas hebben wij precies een maand geleden van onze Diva afscheid moeten nemen. Heb je al verschillende artikelen op mijn website voorbij zien komen, dat met haar overlijden te maken heeft wat natuurlijk ook niet zo vreemd is. Als je een grote passie voor fotografie heb, dan wil je natuurlijk ook regelmatig je huisdieren fotograferen. Nu heb ik een kleine collectie aan foto’s van Diva verzameld, die ik met mijn camera heb gemaakt om hier een mooie slideshow van te maken. Deze kun je hieronder bekijken.

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

12 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 12:55

  Wat verschrikkelijk dat je afscheid hebt moeten nemen 🙁 Heel veel sterkte de komende tijd. Wel ontzettend fijn dat je nu zo’n mooi document als herinnering hebt in de vorm de prachtige slideshow x

  • Quirina
   Auteur
   7 maart 2018 / 13:01

   Dank je, verwerk het verdriet ook eigenlijk met mijn blog

   • 7 maart 2018 / 14:51

    Fijn dat dat helpt en er zijn vast ook andere mensen die hetzelfde is overkomen die hier ook steun uit kunnen halen x

    • Quirina
     Auteur
     7 maart 2018 / 15:12

     Dat zou natuurlijk helemaal mooi wezen als dit zou gebeuren.

 2. 7 maart 2018 / 15:21

  Heel veel sterkte en een hele mooie slideshow.

 3. Just Demi
  7 maart 2018 / 20:12

  Hele mooie slideshow en heel veel sterkte❤️

 4. 8 maart 2018 / 23:21

  Wat een mooie foto’s en wat fijn dat je zo toch nog vaak even naar haar kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *