Sinterklaas denkt ook aan onze honden

Wie had dat ooit gedacht dat sinterklaas ook aan onze lieve huisdieren zou denken, ik in ieder geval niet. Alleen was ik vorige week bij de  Dierenspeciaalzaak Jumper in Emmen en zag ik een flyer liggen bij de kassa. Zet u voerbakje voor sinterklaas bij ons neer, voor zaterdag 2 december en sinterklaas vergeet dit jaar dan niet je lieve huisdier. Dit heb ik natuurlijk ook gedaan en kan je in deze blogpost zien, wat sinterklaas in de voerbakjes van onze Diva en Matsi gedaan heeft.

Vandaag kon ik de voerbakjes van mijn honden weer ophalen waar een leuk speeltje in zat en een paar lekkere dingen waar onze honden volop van kon genieten. Zoals op de flyer stond; dat Sinterklaas rekening zou houden als je huisdier een voedselallergie heeft, hebben ze zeker nagekomen omdat onze Diva helaas niet tegen alle hondensnacks tegen kan zoals kleurstof of varkensproducten.

Zelf had ik eigenlijk verwacht dat het een klein botje zou zijn met misschien een koekje erbij, wat naar mijn idee al erg leuk is! Dit omdat het bij mij echt om het gebaar gaat en niet om de hoeveelheid. Alleen toen ik vanmorgen bij al die voerbakjes voor honden en katten zag staan, zag ik tot mijn grote verbazing hun echt werk van hebben gemaakt.

In ieder bakje of het nu om een hond en kat gaat, hebben ze zakje met verschillende lekkernijen in gedaan met een klein speeltje erbij. Ik kan echt maar 1 woord voor hun inzet bedenken, geweldig!!!

Diva vind drukte om zich heen, echt helemaal niets en ook van dierenwinkels moet ze niks hebben. Apart is het wel, maar ieder zijn of haar eigen ding en dat is met honden net zo. Hier hebben mijn honden een keuze in, als ze niet willen dan hoeven ze ook niet. Matsi vind het echt geweldig om ergens mee heen te gaan en die geef weinig om dat het enorm druk om zich heen is. Alleen die kan op het gebied van eten zich niet beheersen en is het echt een hele uitdaging om met hem naar een dierenwinkel heen te gaan.

Als je 2 van zulke honden heb, waarvan je 1 moet tegenhouden en de ander weer juist steun moet geven. Heb ik besloten om de honden niet mee te nemen naar de dierenwinkel. Ergens vind ik het wel jammer dat ze bij het ophalen van hun Sinterklaas cadeautje, niet mee konden gaan Alleen dit leek mij wel eventjes de beste oplossing. Wel mogen ze vanavond zelf kiezen, wat ze zelf als eerste willen uit hun eigen zakje als avondsnack willen hebben.

Wat ook erg leuk gaat worden, denk ik en echt samen met mijn moet gaan doen. Matsi wil natuurlijk alles in één keer hebben en onze Diva gaat dat dan toch eerst eventjes uitgebreid bestuderen.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *