• Recepten
 • Sinterklaas denkt ook aan onze honden

  Wie had dat ooit gedacht dat sinterklaas ook aan onze lieve huisdieren zou denken, ik in ieder geval niet. Alleen was ik vorige week bij de Jumper in Emmen en zag ik een flyer liggen bij de kassa. Zet u voerbakje voor sinterklaas bij ons neer voor zaterdag 2 december. Vandaag kon ik de voerbakjes van mijn honden weer ophalen waar een leuk speeltje in zat en een paar lekkere dingen waar onze honden volop van kon genieten. Zoals op deย flyer stond; dat Sinterklaas rekening zou houden als je huisdier een voedselallergie heeft, hebben ze zeker nagekomen omdat onze Diva helaas niet tegen alle hondensnacks tegen kan zoals kleurstof of varkensproducten.

  Dit vond ik zo’n leuke actie, dat ik er aan meegedaan heb. Ook al krijgen onze honden altijd wel een kleinigheidje voor Sinterklaas, vond ik dit echt een stuk leuker. Nu wist ik zelf ook niet wat mijn honden krijgen van onze lieve Sint, dus is het voor mij net zo’n verrassing wat er in de etensbakje zal zitten als het voor mijn honden is.ย Vandaag is het 5 december, ben ik bij de Jumper geweest om de etensbakjes van mijn honden weer op te halen en voel ik mij net een klein kind. Die zo nieuwsgierig is wat onze lieve Sint en Piet in het etensbakje heb gedaan van mijn honden.

  Zelf had ik eigenlijk verwacht dat het een klein botje zou zijn met een koekje erbij, wat naar mijn idee al erg leuk is, omdat het bij mij echt om het gebaar gaat en niet om de hoeveelheid. Alleen toen ik vanmorgen bij al die voerbakjes voor honden en katten zag staan, zie ik tot mijn grote verbazing hun echt werk van hebben gemaakt. In ieder bakje of het nu om een hond en kat gaat, hebben ze zakje met verschillende lekkernijen in gedaan met een klein speeltje erbij. Ik kan echt maar 1 woord voor hun inzet bedenken, geweldig!!!

  Omdat Diva niet van drukte houdt en ook niet van dierenwinkels, Matsi die zich vaak niet kan beheersen in een dierenwinkel omdat hij dan denkt dat hij in de hemel is gekomen. Heb ik besloten om de honden niet mee te nemen, bij het ophalen van hun Sinterklaas cadeautje. Natuurlijk mogen ze vanavond wel zelf kiezen, wat ze zelf als eerste willen uit hun eigen zakje als avondsnack.

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *