September 2019

September liep toch iets anders dan ik in gedachten had, omdat ik iets meer had willen fotograferen. Helaas is dit niet gelukt, doordat ik goed ziek ben geworden en nu nog steeds ben. Voordeel is wel dat dit mij heeft laten stoppen met roken, waar ik echt heel blij mee ben! Hoe dit allemaal precies zit en wat ik beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

Ziek

Iedereen is wel is ziek, dat hoor ook bij het leven. Alleen zo ziek als ik nu geweest ben, dat heb ik niet vaak meegemaakt. Het begon eerst met een vermoedelijke blaasteen, waarvoor de huisarts diclofenac heeft gegeven. Dit had ik dus niet echt mogen hebben, omdat ik astma heb en daar heb ik dan ook enorm veel last van gehad, met als gevolg een luchtweginfectie erbij gekregen. Hiervoor heb ik dan wel medicatie gekregen en dat leek ook wel aan te slaan. Dus had ik de workshop, Nightwalk Emmen en Slagharen door laten gaan, maar dat was achteraf toch niet zo goed idee geweest.

Workshop Dierenfotografie

Dat ik van dieren hou en ook graag mag fotograferen, dat is wel algemeen bekend. Dus ik wilde zeker graag een workshop dierenfotografie in Wildlands gaan volgen. Alleen merkte ik wel dat ik toch wel meer ervaren was, dan de andere leden van deze workshop. Dit betekent niet dat ik beter fotografeer ben, want je leert altijd wel iets en dat maakt je ook weer een betere fotograaf.

Reitdiephaven in Groningen

Nog steeds niet helemaal beter, maar Fotogroep Klazienaveen had dit keer Reitdiephaven in Groningen op het programma staan. Alleen van het binnen zitten, word je ook niet veel beter van en besloot ik dus toch met hun mee te gaan. Zelf was ik er nog nooit geweest en het stelt ook niet zoveel voor, maar het zeker een mooie plek om foto’s te maken.

Tot mijn grote verbazing waren de foto’s ook nog beter gelukt, dan ik verwacht had. Want geweldig voelde ik mij nog niet, kon mij maar moeilijk concerteren en daardoor ook mijn draai niet vinden. Dus voor mij zeker een geslaagde avond! Want ik was al gewoon blij dat ik even in een andere omgeving en onder de mensen was.

Stoppen met roken

Na die drie activiteiten in één weekend doen en een avondje in Groningen fotograferen, terwijl mijn luchtweginfectie nog niet helemaal weg was. Had ik misschien achteraf misschien beter niet kunnen doen, want daarna ging het hard achteruit en ben ik nog steeds ziek thuis. Heb ik nu een tweede penicillinekuur gekregen en hoop dat het nu wel gaat aanslaan.

Ze zeggen wel is dat iedere nadeel een voordeel heeft, nou heb ik dat gevoel nooit als ik ziek ben geweest. Maar dit keer wel, omdat ik inmiddels 3 weken ben gestopt met roken. Hier ben ik wel echt super blij mee! Het is nu een kwestie om geen sigaret op te steken en hopen dat ik snel hersteld ben.

Dit was september 2019

Zo dit was de dingen die ik in september beleefd heb, al bestond dat voornamelijk uit ziek zijn. Daarom zal ik ook mij eerst gaan concentreren om beter te worden en ben ik ook druk met mijn blog bezig. Om zo volgend jaar een nieuwe start met mijn blog te maken.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *