My days 8 | September 2018

Op dit moment is Marcel met een project bezig, waardoor hij de afgelopen weken weinig tijd heeft om met mij en onze Matsi leuke dingen te ondernemen. Hierdoor komt er ook meer op mijn schouders terecht en heb ik daardoor ook minder tijd om met mijn blog bezig te houden. Gelukkig heb ik dan soms wel eventjes tijd om te fotograferen, wat ik deze maand ook weer bij Wildlands gedaan heb.

Hier kan ik dan ook mijn lens uitproberen of hij nu echt goed is. Dit had ik afgelopen maand wel gedaan, maar dat was in en om het huis en dat was echt een moment opnamen. Gelukkig doet de lens het weer goed, iets waar ik echt blij om ben en zeker toen ik bij de zebra’s aangekomen was.

Dit omdat er een kudde zebra’s op een eilandje van serenga stonden en deze zebra uiteindelijk naar toe liep. Dit vond ik zo leuk dat ze dit deden. Het was net alsof de zebra’s die op het eilandje stonden, naar deze zebra toe zich toe riep om bij hen te komen. Ik weet niet of het zo was, maar dat is wel de interpretatie die ik er aan geef.

Toen de dierentuin ging sluiten, stond Marcel met onze Matsi buiten de dierentuin op mij te wachten. Dit vond ik natuurlijk erg leuk en zo lief van hem en kon de camera weer uit de tas pakken. Dit omdat Matsi nog eventjes nog door het fontein wilde lopen, voordat we naar huis gingen en geef hem groot gelijk hier in.

Soms is het net of honden kunnen klok kijken, wat ze natuurlijk niet kunnen. Alleen Matsi was wel heel erg beteuterd dat Marcel om 18:15 nog niet thuis was, omdat hij een uurtje moest overwerken. Vaak zeg ik dit wel tegen onze Matsi, maar begrijp er natuurlijk vrij weinig van. Wel heb ik snel eventjes de camera gepakt om dit vast te leggen, omdat ik dit zo aandoenlijk vond om hem zo te zien.

Deze maand had ik samen met mijn een date night, wat wel eventjes geleden is dat we dit gedaan hebben. Gewoon eventjes tijd voor elkaar en hebben we heerlijk gegeten bij Restaurant Flamingo in Emmen. Dit was echt één van de betere wolkrestaurants, zijn ze erg schoon en het eten is echt geweldig!! Alleen wat wel erg jammer was dat er echt veel lawaai in het restaurant was, waardoor we niet fatsoenlijk met elkaar konden praten.

Na het eten zijn we nog eventjes wezen kijken bij Uitmarkt van Emmen, een evenement dat toevallig in Emmen nog aan de gang was. Deze werd festival werd afgesloten door Gerard Ekdom, die echt weet hoe je een feestje moet bouwen. Lang zijn we niet gebleven, maar wel een geweldige avond gehad.

De zomerstop van de fotogroep is ook weer voorbij en had ik ook wel weer heel erg veel zin om hier naar toe te gaan. Dit keer hadden we architectuur en lijnenspel in Kampen op het programma staan, iets waar ik wel zoiets van had wat ik er in godsnaam mee aan moest. Ik kan beter zeggen dat het meer avondfotografie in Kampen is geworden, dan architectuur en lijnenspel. Het mag de pret niet drukken, want ik heb weer een gezellige avond met de fotogroep gehad.

Eindelijk hebben we allebei een chilly sunday, wat al eigenlijk veel te lang geleden is. Eerst hebben we genoten van onze heerlijk zondagsbrunch, Marcel had zin in bacon met roerei en ik wilde graag tonijnsalade, wat ik dan ook op mijn gemak heb klaargemaakt. Na onze brunch, hebben we nog met onze Matsi een heerlijke boswandeling gemaakt. Zo is het voor het hele gezin, de ideale zondag waar we volop van genoten hebben.

In het bos heb ik nog een paar foto’s gemaakt, van onze Matsi en de natuur. Ik kan ook niet wachten tot het herfst is, zodat ik weer de prachtige kleuren van de herfst kan vastleggen.

Het gebeurd niet vaak dat ik 2 keer in één maand naar Wildlands gaat, maar deze maand ben ik voor de tweede keer heel eventjes naar Wildlands geweest. Waar ik zoals gewoonlijk genoten heb van deze dieren, die ze daar hebben.

Frans is deze maand ook een weekendje bij ons komen logeren en ben ik samen met hem eventjes naar Groningen geweest. Dit keer niet om te shoppen, maar om daar eventjes te fotograferen. Alleen zijn we eerst eventjes naar de Drie Gezusters geweest, waar we weer genoten hebben van onze lunch.

Deze lunch bestond voor mij uit een broodje Sophia dat met kip, pesto en mozzarella bestond. Die ik heerlijk heb opgegeten met een mega grote kop thee, die mij echt goed gesmaakt heeft.

Beetje jammer dat het echt te druk was om echt te gaan fotograferen, dus is het meer een serie van de Martinikerkhof in Groningen geworden. Dit moeten we dan maar een keertje overdoen, als er geen markt is en hij op een doordeweekse dag hier is.

Dus zijn we maar naar het Noordelijk Scheepsvaartmuseum geweest, waar ik ook wel nieuwsgierig was en hebben we zeker een gezellige dag samen gehad.

In dat weekend heb ik Frans ook meegenomen naar het Schaapskooi Bargerveen, om daar een paar foto’s van het landschap te maken. Erg bijzonder vond ik het zelf niet, maar het heeft wel weer een paar mooie foto’s opgeleverd.

Deze maand weer veel leuke dingen mogen beleven en kijk ik zeker uit naar de maand oktober. Waarin ik een paar prachtige foto’s van de herfst maken kan en de andere dingen die ik beleven mag.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *