Samenwerken

Wat leuk dat je interesse heb om met mij een eventuele samenwerking ziet zitten op mijn persoonlijke blog. Omdat het een persoonlijke blog is, doe ik ook alleen maar samenwerkingen die bij mij en mijn blog passen. Mocht je met mij een samenwerking zien zitten, dan kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Wel wil ik even bij vermelden dat eerlijkheid naar mijzelf en daarmee ook naar mijn lezers voorop staan. Daarom zal ik nooit garantie kunnen geven, dat er een positieve review zal worden geschreven door mij. Hoewel de meeste artikelen op mijn blog zal blijven staan, ook hierin kan ik nooit een garantie geven dat een blogartikel permanent op mijn blog zal blijven staan.

Mocht je mij vrijblijvend een product naar mij toe sturen, alleen kan ik dan geen garanties geven dat hierdoor een artikel op mijn blog over het desbetreffende product zal verschijnen.

Ik zou zeggen doe een leuk voorstel, deze kun je dat mailen naar info@quirinakamoen.nl of het onderstaande contactformulier invullen.

Contactformulier 

Quirina

Voorbeelden van de samenwerkingen die ik heb gehad