• Wanddecoratie van Saal Digital Nederland
 • Wanddecoratie van Saal Digital Nederland

  Toevallig zag ik een oproepje van Saal Digital Nederland dat ze fotografen zochten, die met hun een samenwerking wilde gaan doen om een review te schrijven voor hun product. Een blogger was ik toen nog niet, maar een fotograaf wel en heb ik gekozen voor deze wanddecoratie.

  Natuurlijk moet je nog wel even zelf de foto uitzoeken die je als decoratie wil hebben, dat kan al lastig genoeg zijn als graag mag fotograferen in verschillende onderwerpen. Gelukkig had ik daar geen last van, deze foto had ik namelijk recent van onze diva genomen omdat ik erg benieuwd was hoe onze honden in het zwart/wit fotografie uitkwam. Over het resultaat van de foto ben ik erg tevreden, nu nog eventjes afwachten hoe de foto op canvas bij mij eruit komt te zien. Foto gekozen, nu het formaat nog. Zelf wil ik hem niet al te groot hebben en kwam ik op dit formaat uit 30├Ś45 cm het beste passen in mijn huis.

  De levering en hoe ze de wanddecoratie verpakt was, daar was ik echt onder de indruk van. Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst was hij namelijk binnen een week in mijn huis. Het resultaat nadat ik mijn foto op canvas had uitgepakt, daar was ik zelfs nog meer onder de indruk van en ben ik super tevreden over het product en het bedrijf Saal Digital Nederland en kan ik deze aan iedereen aanbevelen.

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *