• Review: Wanddecoratie van Saal Digital Nederland

  Toevallig zag ik een oproepje van Saal Digital Nederland dat ze fotografen zochten, die met hun een samenwerking wilde gaan doen om een review te schrijven voor hun product. Een blogger was ik toen nog niet, maar een fotograaf wel en heb ik gekozen voor deze wanddecoratie.

  Natuurlijk moet je nog wel even zelf de foto uitzoeken die je als decoratie wil hebben, dat kan al lastig genoeg zijn als graag mag fotograferen in verschillende onderwerpen. Gelukkig had ik daar geen last van, deze foto had ik namelijk recent van onze diva genomen omdat ik erg benieuwd was hoe onze honden in het zwart/wit fotografie uitkwam. Over het resultaat van de foto ben ik erg tevreden, nu nog eventjes afwachten hoe de foto op canvas bij mij eruit komt te zien. Foto gekozen, nu het formaat nog. Zelf wil ik hem niet al te groot hebben en kwam ik op dit formaat uit 30Ɨ45 cm het beste passen in mijn huis.

  Video

  De levering en hoe ze de wanddecoratie verpakt was, daar was ik echt onder de indruk van. Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst was hij namelijk binnen een week in mijn huis. Het resultaat nadat ik mijn foto op canvas had uitgepakt, daar was ik zelfs nog meer onder de indruk van en ben ik super tevreden over het product en het bedrijf Saal Digital Nederland en kan ik deze aan iedereen aanbevelen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *