Review: Wanddecoratie van Saal Digital Nederland

Toevallig zag ik een oproepje van Saal Digital Nederland dat ze fotografen zochten, die met hun een samenwerking wilde gaan doen om een review te schrijven voor hun product. Een blogger was ik toen nog niet, maar een fotograaf wel en heb ik gekozen voor deze wanddecoratie.

Natuurlijk moet je nog wel even zelf de foto uitzoeken die je als decoratie wil hebben, dat kan al lastig genoeg zijn als graag mag fotograferen in verschillende onderwerpen. Gelukkig had ik daar geen last van, deze foto had ik namelijk recent van onze diva genomen omdat ik erg benieuwd was hoe onze honden in het zwart/wit fotografie uitkwam. Over het resultaat van de foto ben ik erg tevreden, nu nog eventjes afwachten hoe de foto op canvas bij mij eruit komt te zien. Foto gekozen, nu het formaat nog. Zelf wil ik hem niet al te groot hebben en kwam ik op dit formaat uit 30×45 cm het beste passen in mijn huis.

Video

De levering en hoe ze de wanddecoratie verpakt was, daar was ik echt onder de indruk van. Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst was hij namelijk binnen een week in mijn huis. Het resultaat nadat ik mijn foto op canvas had uitgepakt, daar was ik zelfs nog meer onder de indruk van en ben ik super tevreden over het product en het bedrijf Saal Digital Nederland en kan ik deze aan iedereen aanbevelen.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *