• Review | Thaise Pad Thai van Conimex

  Toen ik de reclame op tv zag van Conimex, over hun nieuwe product de Thaise Pad Thai. Lag dit product ook meteen in mijn winkelwagentje met boodschappen, want dit zag er wel heel erg lekker uit. Nou ja, niet letterlijk meteen, wel toen ik mijn boodschappen aan het bestellen was. Hoe ik vond, dat kan je in dit artikel lezen.

  In het pakje zit een zakje met saus, rijstnoedels en pinda’s, ik moet eerlijk zeggen ik had mijn bedenkingen of dit wel genoeg zou zijn. Het gerecht kun je met garnalen, kip of als je vegetarisch bent met tofoe maken en moet je nog 125 gram taugé, een ei en 3 lente-uitjes toevoegen.

  Het lijkt mij ook erg logisch dat je een beetje olie, in de pan moet toevoegen en heb ik er voor gekozen om dit gerecht met 300 gram kipfilet te maken en 2 teentjes knoflook erbij te doen. In een half uurtje heb je dit gerecht op tafel staan. En in mijn ogen kan iedereen dit gerecht maken.

  Wanneer het klaar is, dan is dit het eindresultaat en ik moet eerlijk zeggen dat dit gerecht zeker bij ons in de smaak viel. Wel miste ik een beetje de pittigheid in dit gerecht. Daarom zal ik de volgende keer, een extra teentje knoflook erbij snijden, een vers pepertje om het wat pittiger te maken. één ei vond ik wel een beetje weinig en zal de volgende keer ook een extra ei aan toevoegen. De nootjes die erbij zaten vond ik persoonlijk wat minder, denk dat ik die de volgende weglaat of vervangt met cashewnoten. Alleen één ding is wel zeker, dit gerecht zal zeker vaker bij ons op tafel verschijnen en kan ik echt iedereen aanbevelen!

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  2 Reacties

  1. Leo en Marjan van Ochten
   18 augustus 2018 / 19:15

   Voor het eerst Conimex Street Food Pat Thai gegeten (2 personen). Teleurstellend, we hadden er meer van verwacht zeker van Conimex. Reden erg flauw van smaak. Zelf al 2 eieren gebruikt. We zijn een keer in Thailand geweest en daar smaakte dit wel wat pittiger. Om het recept nu naar eigen idee aan te passen lijkt ons niet de bedoeling. Jammer maar voor ons niet meer.

   • Quirina
    Auteur
    18 augustus 2018 / 21:26

    Jammer dat je zo teleurgesteld in de Thaise Pad Pai van Conimex ben. Zelf heb ik er geen problemen mee om iets naar eigen smaak te brengen, alleen zijn de gerechten in het land doorgaans wel lekkerder dan hier in Nederland. Daar moet ik je wel gelijk in geven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *