• Rensenpark met en zonder de fotogroep

  Inmiddels ben ik deze maand al 2 keer naar het Rensenpark in Emmen geweest, wat het oude Noorderdierenpark van Emmen was. De eerste keer met de Fotogroep en de tweede keer met Nel samen, die ook lid is van de Fotogroep. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan je in deze blogpost zien.

  De eerste keer was ik met de Fotogroep heen gegaan en hadden we helaas niet zo heel erg mooi weer. Gelukkig was het na een kwartiertje wel droog, maar dat was ook alles mee gezegd. Wel ben ik zeer tevreden met de foto’s die ik deze avond gemaakt heb

  Toen k deze vergiet aan de paal zag hangen, had ik echt zoiets; hier moet ik een foto van maken. Alleen dat het zo vet zou worden, dat had ik net eventjes niet verwacht.

  Afgelopen dinsdag was ik samen met Nel nog een keertje geweest en toen hadden we gelukkig wat beter weer. Ben ik zeer tevreden over de onderste foto geworden en heb ik 2 leuke avonden in het Rensenpark beleefd.

  Mocht je willen weten, wat de andere leden van de Fotogroep gemaakt heeft, dan kan je dit zien op de website van Fotogroep Klazienaveen. Natuurlijk vind ik het ook erg leuk, om te lezen wat je van deze fotoserie vind.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *