Reitdiephaven Groningen 2019

Natuurlijk heb ik veel foto’s op het internet van Reitdiephaven in Groningen gezien, alleen zelf was ik er nog nooit geweest. Tot afgelopen woensdag, want toen stond dit op het programma van de Fotoclub Hoe de foto’s geworden zijn en beleefd heb, dat kan zien in deze blogpost.

Hoe ik deze plek ervaren heb

Als je deze plek ziet, dan steelt het echt niet veel voor. Alleen je kan er wel echt prachtige foto’s maken, maar dan moet je wel fit zijn. Ik ben namelijk niet erg fit op het moment, doordat ik een luchtweginfectie heb. Daardoor kon ik deze avond niet de inspiratie vinden en weet ook eerlijk gezegd niet of ik nog terug naar deze plek gaat.

Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

2 Reacties

 1. 4 oktober 2019 / 18:23

  Prachtige foto’s! Ik vind die zwart wit foto ook ontzettend krachtig en sfeervol. Ook bij mij staat dit al een tijdje op mijn lijstje, maar nog niet geweest helaas. Toch maar eens tijd voor vrij maken.

  • Quirina
   Auteur
   5 oktober 2019 / 08:53

   Dank je, Het is er zeker leuk om te fotograferen en dan is het echt de moeite waard. Maar er zijn ook wat winkeltjes daar, tenminste ik heb een Action en een Jumbo gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *