• Reitdiephaven Groningen 2019
 • Reitdiephaven Groningen 2019

  Natuurlijk heb ik veel foto’s op het internet van Reitdiephaven in Groningen gezien, alleen zelf was ik er nog nooit geweest. Tot afgelopen woensdag, want toen stond dit op het programma van de Fotoclub Hoe de foto’s geworden zijn en beleefd heb, dat kan zien in deze blogpost.

  Hoe ik deze plek ervaren heb

  Als je deze plek ziet, dan steelt het echt niet veel voor. Alleen je kan er wel echt prachtige foto’s maken, maar dan moet je wel fit zijn. Ik ben namelijk niet erg fit op het moment, doordat ik een luchtweginfectie heb. Daardoor kon ik deze avond niet de inspiratie vinden en weet ook eerlijk gezegd niet of ik nog terug naar deze plek gaat.

  Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

  Liefs,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  2 Comments

  1. 4 October 2019 / 18:23

   Prachtige foto’s! Ik vind die zwart wit foto ook ontzettend krachtig en sfeervol. Ook bij mij staat dit al een tijdje op mijn lijstje, maar nog niet geweest helaas. Toch maar eens tijd voor vrij maken.

   • Quirina
    Author
    5 October 2019 / 08:53

    Dank je, Het is er zeker leuk om te fotograferen en dan is het echt de moeite waard. Maar er zijn ook wat winkeltjes daar, tenminste ik heb een Action en een Jumbo gezien.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *