Reitdiephaven Groningen

Natuurlijk heb ik veel foto’s op het internet van Reitdiephaven in Groningen gezien, alleen zelf was ik er nog nooit geweest. Tot afgelopen woensdag, want toen stond dit op het programma van Fotogroep Klazienaveen. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan zien in deze blogpost.

Hoe ik deze plek ervaren heb

Als je deze plek ziet, dan steelt het echt niet veel voor. Maar voor fotografen is dit wel een aanrader, want het is echt een leuke plek om hier een paar prachtige foto’s van te maken. Zelf woon ik niet zo ver van Groningen vandaan en zag ik ook een sushirestaurant. I love Sushi! Dus ik ga zeker nog een keertje terug om hier te gaan fotograferen.

Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

2 Comments

 1. 4 oktober 2019 / 18:23

  Prachtige foto’s! Ik vind die zwart wit foto ook ontzettend krachtig en sfeervol. Ook bij mij staat dit al een tijdje op mijn lijstje, maar nog niet geweest helaas. Toch maar eens tijd voor vrij maken.

  • Quirina
   Auteur
   5 oktober 2019 / 08:53

   Dank je, Het is er zeker leuk om te fotograferen en dan is het echt de moeite waard. Maar er zijn ook wat winkeltjes daar, tenminste ik heb een Action en een Jumbo gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *