• Reclame/Productie fotografie met de fotogroep

  Afgelopen woensdag had ik weer een avondje bij de Fotogroep op het programma staan, met dit keer reclame/productie fotografie als onderwerp. Wat zeker een leuk onderwerp is, alleen om nu iets zo uit het niets te bedenken. Dat is wel wat lastiger, zeker met de dingentjes die ik voor dit onderwerp gekozen heb. Hoe de foto’s zijn geworden en wat ik bij verzonnen heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Reclame/Productie fotografie

  Ik vind mak-up echt geweldig, maar een beauty blogger ben ik absoluut niet. Alleen ik gebruik het bijna iedere dag, gewoon een paar dingentjes om een snelle verzorgde look te krijgen. Vandaar de tekst; The look for everyday, iets anders kon ik helaas niet verzinnen.

  Reclame/Productie fotografie

  Op deze foto zie je mijn tiara die ik op onze bruiloft gedragen heb, met mijn oude knuffel die inmiddels al meer dan 30 jaar oud is. Leuk bedacht, alleen wist ik bij deze foto echt geen tekst te bedenken.

  Reclame/Productie fotografie

  Eerst dacht ik aan een datingsite, maar wat voor tekst moet je er dan bij zetten? Dus uiteindelijk ben ik maar voor deze uitvoering gegaan, die je zou kunnen gebruiken, bij het versturen van valentijnskaartje? Dus uiteindelijk ben ik maar voor deze uitvoering gegaan, die je zou kunnen gebruiken bij het versturen van valentijnskaartjes.

  Het is een kleine serie geworden, met wat dingentjes die ik had liggen. Ook al vind het een tof onderwerp, de volgende keer zal ik wel iets anders bedenken.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen