Privacy Verklaring en Cookies

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Dit omdat de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer en ben ik wettelijk verplicht om de bezoekers van mijn website QuirinaKamoen.nl te informeren welke privacygevoelige gegevens ik met deze website verzamel en met welk doel.

Welke gegevens verzamelt deze website?
Deze website verzamelt enkel de persoonsgegevens die je zelf aan de website verstrekt hebt of persoonsgegevens waarvoor jij toestemming hebt gegeven aan de website om die gegevens te verzamelen. Dit kunnen de volgende persoonsgegevens zijn:
– Je zelf opgegeven naam (dit kan ook een alias zijn);
– Je e-mailadres;
– Je (persoonlijke) website;
– Je IP-adres

Wanneer je mij een e-mail zendt, dan zal ik de persoonsgegevens gebruiken om op de inhoud van je mail te reageren. 

Voor welke doelen worden deze gegevens gebruikt?
De gegevens worden opgeslagen in WordPress en worden gebruikt voor:
– Het plaatsen van je reactie;
– Om eventueel contact met je op te kunnen nemen;
– De verwerking van je deelname aan winacties.

Bij winacties worden de adresgegevens van de winnaar(s) gedeeld met het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt. Je gegevens worden verder niet doorgegeven aan derden.

Bewaren van gegevens
QuirinaKamoen.nl bewaart deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het bovenstaande te realiseren. In de praktijk doe ik vrijwel niks met de informatie die jij mij geeft.

SSL Certificaat
QuirinaKamoen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze blog wordt opgeslagen op jouw computer, tablet, smartphone of andere (toekomstige) telecommunicatieproducten. De cookies die QuirinaKamoen.nl gebruikt zijn noodzakelijk voor jouw gebruiksgemak, bijvoorbeeld dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen bij het plaatsen van een comment. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

QuirinaKamoen.nl maakt ook gebruik van Google Analytics-cookies om gegevens te verzamelen over het bezoekersgedrag.

Google Analytics
MijnOnlineHoekje.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van QuirinaKamoen.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Tevens kan je hier het privacybeleid van Google Analytics vinden.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe mijn website gebruikt wordt. Daarnaast om rapporten over de website aan QuirinaKamoen.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik, als eigenaar van deze website QuirinaKamoen.nl heb hier geen invloed op. Ik als eigenaar van deze website QuirinaKamoen.nl geef Google geen toestemming om via deze website QuirinaKamoen.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Privacy Verklaringen van derde partijen
Voor meer informatie over de privacy policy van derde partijen die verbonden zijn aan deze website, kun u terecht op de websites van deze respectievelijke partijen. QuirinaKamoen.nl kan geen invloed uitoefenen op deze cookies en de privacy policy van door derden geplaatste cookies. Deze cookies vallen buiten het bereik van de privacy policy van QuirinaKamoen.nl

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering
Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Denk hierbij aan een geplaatste comment die je achteraf gezien verwijderd wil hebben. Mail jouw verzoek naar info@quirinakamoen.nl met als onderwerp: Privacy Verklaring. Ik zal zo snel mogelijk helpen, maar binnen de gestelde termijn van 4 weken, door op jouw verzoek reageren.

Toestemming
Door de informatie en de diensten op die op de website https://quirinakamoen.nl/ te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. Wanneer jij hier geen toestemming voor wil geven, dan kun je simpelweg de website wegklikken of onderaan de pagina op ‘nee’ te drukken

Wijziging van privacyverklaring
Quirina Kamoen behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen of aan te vullen.