Princess Tafelgrill Dinner 4 All

Stuur je man op pad om voor de feestdagen een simpele gourmet set te halen en dan krijg je deze Princess tafelgrill dinner 4 all. Die zowel voor 2 als 4 personen verkrijgbaar bij Blokker is. Ik moet eerlijk zeggen, erg blij was ik op dat moment niet. Alleen we nu inmiddels al een paar keer deze gourmet set hebben geprobeerd, moet ik eerlijk zeggen dat ik nu er erg blij mee ben dat mijn man voor deze variant heeft gekozen.

De Princess Dinner4All bestaat uit twee aardewerken borden met een eigen bakplaatje eraan vast. Op deze manier bereid je zelf je eigen eten zonder dat smaken of sappen door elkaar gaan lopen. Voor ons is dit erg ideaal, omdat mijn man allergisch is voor schaal en schelpdieren en ik ze erg lekker vind.

Nu kan ik dus ook gewoon garnalen eten, tijdens de feestdagen zonder dat ik een extra maaltijd voor mijn man moet maken. Natuurlijk vind ik dit niet erg, alleen als ik met de feestdagen in de keuken staat, dan heb ik echt alle gaspitten echt in gebruik en vaak ook nog is in combinatie met een oven.

Ook als we gaan gourmetten, hou ik rekening met mijn man zijn allergie en kwamen mijn heerlijke garnalen niet op de tafel staan. Dus met deze Princess tafelgrill dinner 4 all, kan ik eindelijk mijn garnaaltjes eten zonder dat mijn man er last van heeft.

Handig middenstuk met serveerschaal

In de centrale unit kan je twee bakplaatjes aansluiten op het centrale stekkerblok waar je 4 stekkers kan aansluiten. Vanuit de centrale unit hoef je vervolgens maar een stekker aan te sluiten op een stopcontact. Je hebt dus maar een enkel stopcontact nodig. De centrale unit kan afgedekt worden met de aardewerken serveerschaal waar je het vlees, vis of groenten op kan leggen.

Makkelijk schoon te maken

Alle aardewerken borden zijn makkelijk los te halen en zijn vaatwasser bestendig. De antiaanbaklaag op de bakplaten maakt het gebruik van boter of olie overbodig en zorgt dat er geen etensresten aanbakken. Zo zijn de bakplaatjes eenvoudig te reinigen door ze eerst af te nemen met keukenpapier en vervolgens af te spoelen onder de kraan.

Conclusie 

Deze Dinner 4 All van Princes is zeker de nieuwe trendy manier om gezellig samen te gourmetten, zonder gedoe en geknoei en is het echt een aanrader als je met 2 personen bent. Ook is dan ook uitermate geschikt voor gezinnen waarbij één iemand vegetarisch is of een voedselallergie heeft. Hiermee kun je voortaan gezellig samen gourmetten zonder dat je rekening met een ander hoeft te houden. Het enige minpuntje wat ik vind. is dat ik de pannetjes mis die je onder een gourmet set hebt.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

• Dit artikel bevat affiliate links

10 Comments

 1. 28 maart 2018 / 11:50

  Wat een mooie set! Beter dan dat aftandse ding wat wij hier hebben staan. Wel handig dat je echt verschillende vakken hebt. Dan voorkom je ook vleesbesmetting. Ik hou er bv niet van om kip en varkensvlees op dezelfde plaat of in hetzelfde pannetje te doen, dus ik heb altijd 2 a 3 pannetjes.

 2. Lipstickencupcakes
  28 maart 2018 / 19:49

  Heerlijk! Ik ben gek op gourmetten

 3. Tom Outdoor
  28 maart 2018 / 21:17

  Wel leuk bedacht!
  Ik zelf vind juist het met ze alle op 1 tafel gooien wel leuk.
  Het gevecht om HE dat was toch mijn hamburger?!
  kan ik wel van genieten.

  • Quirina
   Auteur
   29 maart 2018 / 08:14

   Wij zijn met z’n tweeën,dus wij hebben niet echt last van het feit van wie is de hamburger. Bij mijn familie gaat het eigenlijk ook altijd goed als we met z’n alle gourmetten tijdens kerst.

 4. Jorien
  28 maart 2018 / 21:59

  Oh dit kende ik nog niet zo, leuk! Ik heb ook weer zin in gourmetten met pasen, maar dan wel met ‘gewone’ pannetjes.

 5. 28 maart 2018 / 22:58

  Wat een mooie set! Hier zou ik wel lekker van kunnen eten haha

 6. 29 maart 2018 / 07:27

  Ik heb ze inderdaad in de winkel zien staan. Het lijkt mij wel handig om je eigen bakplaat te hebben en je kunt er zo ook een stuk beter bij

 7. 29 maart 2018 / 08:53

  Ideaal dat hij in de vaatwasser kan en makkelijk is schoon te houden. Gemak dient de mens!

 8. 29 maart 2018 / 11:06

  Het ziet er leuk uit en hand8g dat ie in de afwasmachine mag!

 9. 29 maart 2018 / 19:31

  Ziet er handig uit! Gourmetten is zo gezellig altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *