• Portret fotografie Gemma

  Portretfotografie is niet helemaal mijn ding, ik weet eigenlijk nooit wat ik met de modellen moet doen en ik voel mij hier absoluut niet zeker in. Bij de fotogroep is dit wel één van de meest gelieve onderwerpen die er is en heb ik deze serie ook bij de fotogroep gemaakt. In deze blogpost kan je dan ook mijn resultaten zien van deze avond.

  In totaal hadden wij 5 modellen tot onze beschikking staan, die in 3 groepen verdeeld was. Gemma, 2 vriendinnen en een moeder die samen met haar dochter was. Zo krijg je een leuke afwisseling en zelf heb ik deze avond gekozen voor Gemma.

  Veel foto’s heb ik niet van haar gemaakt, maar toch ben ik zeker tevreden thuis gekomen. Zoals ik al eerder gezegd had, is portret fotografie totaal niet mijn ding en denk ik dat dit ook nooit zal worden.

  In deze serie zie je dan ook 3 foto’s waar ik het meest tevreden over ben geworden. Natuurlijk heb ik wel meer foto’s van haar gemaakt, die zij ook van mij gekregen heb.

  Gelukkig was zij ook tevreden over mijn foto’s, waar ik blij mee was om dat te horen. Het was ook een leuke meid om mee te werken, lekker spontaan en had ik ook een klik met haar. Dit vind ik wel prettig als ik iemand op de foto zet, anders wordt het bij mij helemaal niets en kan ik er ook niets van maken.

  In de toekomst zal je zeker nog wat series voorbij komen, dat met portretfotografie te maken heeft. Alleen moet zij hier ook natuurlijk toestemming voor geven om op mijn blog te willen staan, want ik kan mij voorstellen dat niet iedereen hier op zit te wachten.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *