• Poolshoogte bij Exloo/Odoorn

  Al meerdere keren ben ik bij Poolshoogte geweest, wat in mijn ogen het ultieme uitstapje dat voor jong en oud geschrikt is. Waarom ik dat vind, dat zal ik je vertellen in deze blogpost en wens je dan ook weer veel plezier met het lezen van dit artikel.

  Poolshoogte is echt de ultieme uitstapje voor jong en oud, met of zonder hond en ook zeer geschrikt voor mensen die net als mij een passie voor fotografie hebben. Op de parkeerplaats kan je kiezen of je meteen begint met een wandeling of als je misschien van ver komt met een heerlijk kopje thee. De prijzen is hier zeker betaalbaar, want wij hebben tijdens de beagle reünie voor 5 frisdrankjes een bedrag van €11.50 betaald.

  Dat noem ik dan ook nog is een betaalbare prijs, dus ook als je zou ook net als wij die dag een heerlijk drankje na afloop kunnen nemen. Het is terras is niet super groot, maar geeft wel een prachtige uitkijk op dit prachtige veld. Wat misschien ook uitkomst bied als je kinderen heb of in gezelschap van kinderen bent.

  Natuurlijk kan je ook op het veld, je eigen zelfgemaakte broodjes of andere lekkere dingen die je van huis meegenomen hebt. Aan één van de picknicktafels opeten, kortom een ideale plek om eventjes te genieten van elkaar op die manier hoe jij het wil.

  Zowel vanaf het terras, als vanaf het veld heb je ook uitkijk op deze uitkijktoren, die gratis toegankelijk is. Wanneer je deze beklommen heb, bied het een uitzicht over de bomen en het hele gebied. Zelf ben ik niet naar boven geweest, omdat ik zowel hoogte als dieptevrees en zie je mij echt niet in die toren gaan.

  Dus ik heb echt van horen zeggen, die wel helemaal boven geweest is. Wanneer het niet zo is dan moet je niet bij mij wezen, want ik ben nog nooit helemaal boven geweest. Wat dat betreft ben ik echt geen held en hou ik niet heel erg van enorme hoogtes. Dus als ik er geen vertrouwen in heb, dan zal ik dat ook echt niet meer gaan doen.

  Wanneer je net als mij van fotografie houdt, dan kun je echt met hele mooie foto’s thuis komen. Het heeft ook een schapenpark waar je op kan gaan, alleen zijn hier geen honden toegestaan. Wat in mijn ogen ook erg logisch is, dus wij zijn hier op deze dag niet geweest en kan ik je hier geen foto’s van laten zien. Dus die zie je waarschijnlijk wel in de toekomst in mijn foto dagboek of een fotoserie op mijn blog verschijnen.

  beagle reünie 2018

  Iedere keer als ik hier kom, geniet ik van de mooie omgeving en de natuur. Zal ik zeker een keer zonder hond er heen gaan, om op het schapenpark te fotograferen. Parkeren is gratis! dus je kan het echt zelf zo duur maken als je zelf wilt.

  liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *