Petit restaurant de Kombuys in Klazienaveen

Als je mij volgt op mijn YouTube kanaal, dan heb je kunnen zien dat ik in deze shoplog dat ik samen met mijn man bij Kombuys in Klazienaveen wat heb gegeten. In dit artikel kun je lezen, hoe wij het hebben ervaren bij deze Petit restaurant “de Kombuys”

Petit restaurant de Kombuys zit in Klazienaveen, een plaatsje dat in Drenthe ligt in de buurt van Emmen. Een gezellige tent waar je zeker lekker kan eten voor een betaalbare prijs. Wij hebben daar een lunch gegeten, maar hier kan je ook terecht voor een plate gerechten die je in de avond kan eten.

Marcel heeft op aanraden van een medewerkster van dit restaurant deze broodje Pulled Chicken genomen, omdat hij in eerste instantie een broodje kipsaté in gedachte had. Hij kan echt iedereen deze aanraden en heeft absoluut geen spijt van deze keuze gehad.

Zelf heb ik gekozen voor een club sandwich met friet gehad, de sandwich is een combinatie van sla, tomaat, komkommer, ham, kaas, gebakken spek en gerookte kip met Caribische dressing, wat mij heerlijk heeft gesmaakt.

Wij vonden de service van Kombuys in één woord geweldig, zelf heb ik een kopje thee gedronken en bij het bestellen van de thee kreeg ik zelfs een aparte theekaart. De thee wordt met verse theebladeren geserveerd, wat ik zeker waardeer omdat je toch betaald voor een kopje thee. Ook houden ze rekening mee als je ergens allergisch voor bent en als de kok tijd heeft, komt hij persoonlijk langs om te vragen of het eten gesmaakt heeft.

Voor het eten dat wij hebben genuttigd, met een thee en voor Marcel 2 flesjes sinas hebben wij €19,45 betaald, een prijs dat ik zeker betaalbaar vind en kan ik deze Petit restaurant de Kombuys in Klazienaveen alleen maar aanraden.

Liefs,

Quirina

Adresgegevens van Kombuys:
Langestraat 506 in Klazienaveen.
Website: Kombuys

Share:

10 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 10:17

  Oeh dat ziet er heerlijk uit, krijg er honger van! 🙂

 2. 15 maart 2018 / 12:31

  Op dit moment moet ik nog eten en nu heb ik zo’n ongelooflijke trek in dat broodje. Wat ziet die er ongelooflijk goed uit zeg! Ik ga deze zaak onthouden, voor als ik ooit in Klazienaveen ben.

  • Quirina
   Auteur
   15 maart 2018 / 13:52

   hahaha, was ook erg lekker. Het zit in de buurt van Emmen en dat is ongeveer 8km hier vandaan.

 3. 15 maart 2018 / 18:03

  Dat kipbroodje ziet er inderdaad erg lekker uit!

 4. 15 maart 2018 / 19:44

  ik zou toch het gerecht van je man kiezen, zag er goed uit!

 5. 15 maart 2018 / 19:58

  Ziet er ontzettend lekker uit! Ik ben jaloers op die burger!

 6. 18 maart 2018 / 09:50

  Ziet er goed uit! Wel vind ik het vies dat er tegenwoordig van die houten planken zijn waarop ze eten serveren, niet zo hygiënisch!

 7. 18 maart 2018 / 11:37

  Wat een heerlijke broodjes. Ik kies ook altijd graag voor de club sandwich, dan heb je een beetje van alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *