Over Quirina Kamoen

Hey hoi,

Wat leuk dat je een kijkje op mijn website nemen en graag wil weten wie ik ben. Mijn naam is Quirina Santing-Kamoen, ik woon in Emmen samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi. Ik ben ook de persoon achter de camera en daarmee die de foto’s van deze website maakt. Maar deze pagina gaat over wie ik ben en naar mijn mening het moeilijkste voor mij om te doen op mijn website. So let’s give it a try.

Fotografie is een groot deel van mijn leven, het is niet alleen mijn passie, het vertelt ook hoe ik de wereld zie en herinneringen maak. Iedere foto heeft dus zijn eigen verhaal, soms groot en soms met een paar woorden. Nu ben ik een dyslectisch persoon, dus voor mij is het soms wel erg lastig om mooie verhalen te schrijven, dat grammaticaal helemaal goed is geschreven. Toch weerhoudt mij dit kleine detail me er niet van om mijn avonturen die ik beleef met fotografie te delen, maar ik doe het op mijn eigen manier. Dit zie je ook terug in mijn foto’s. Ik fotografeer wat mij inspireert om de foto te maken en daarom fotografeer ik in verschillende onderwerpen.

Deze website heeft ook inmiddels zijn eigen geschiedenis en is oorspronkelijk ooit begonnen dat alleen op fotografie gebaseerd was. Alleen kwam ik ook snel met bloggen in aanraking, wat ik ook wel erg leuk om te doen vond. Daarom was ik mij helemaal gaan storten op het bloggen over de onderwerpen waarin ik persoonlijk geïnteresseerd in ben. Toch was ik nooit helemaal tevreden, stoorde mij de andere onderwerpen op mijn blog en kwam ik uiteindelijk erachter dat dit niet mij past. Daarom heb ik in april 2020 besloten om met mijn website terug naar de basis te gaan.

De foto’s delen die ik gemaakt heb, maar nu wel met een verhaal erbij waar en/of waarom ik deze foto’s gemaakt heb. Soms zal ik ook een foto uit de oude doos halen, met daarbij het verhaal hoe ik terugkijk als ik naar de foto kijk. Naast dat ik op stap gaat met de camera, fotografeer ik ook wel is binnen in huis of bij de fotoclub waar lid van ben. Deze foto’s zal ik zeker regelmatig delen met hier natuurlijk ook het verhaal erbij, hoe de foto is ontstaan.

Toch zal ik waarschijnlijk nooit helemaal stoppen met bloggen, want het is ook zeker leuk om de ervaring te delen dat met fotografie te maken heeft. Daarom heb ik ook besloten om de oude blogpost dat met foto’s of fotografie te maken heeft laten staan, zodat ik ook soms in de toekomst nieuwe blogpost met mijn ervaring over producten en/of diensten op deze website kan delen.

Nu je de geschiedenis van mijn website ken, weet je nog steeds niet wie ik ben. Alleen zal je mij zeker leren kennen door de foto’s die ik gemaakt heb met de verhalen die ik erbij geschreven heb.

Until next time,

Quirina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *