Over de top met Toneelvereniging Kruudmoes

Gisteravond weer een fotoavond met de fotogroep en dit keer hadden we een samenwerking met Toneelvereniging Kruudmoes. Hun gingen over de top gekleed, door het centrum van Klazienaveen en waar wij natuurlijk foto’s van maakten.

Het is weer een keertje wat anders dan modellenfotografie, al vind ik zelf dat het er veel van weg heeft. Dit wilde ik eigenlijk niet, daarom heb ik meer spontane foto’s gemaakt. Om zo een beetje de sfeer te creëren, dat ze een toneelstuk aan het spelen waren op straat.

Aan één persoon had ik wel gevraagd of ze eventjes wilde poseren, dit omdat ze een zeemeermin jurk aan had. Haar wilde ik juist aan het water hebben, om zo het verhaal bij het jurk bij haar te laten passen.

De jurk die ze draagt, heeft ze ook nog is zelf gemaakt waar ze een half jaar mee bezig is geweest. Echt heel erg knap en mooi gemaakt, ik doe het haar echt niet na. Zo heeft ieder zijn eigen passie, wat het leven interessant maakt.

Ik heb de foto’s in de volgorde van een verhaallijn gezet, alleen het verhaal moet je dan wel zelf verzinnen. Hier ben ik namelijk niet goed in en bij mij zou het een verhaal worden, wat je echt letterlijk ziet op de foto. Ben benieuwd wat je ervan kan maken?

Ik vond het echt een super onderwerp om te fotograferen en leuk om te doen. Alleen had wel een beetje verwacht dat de leden van Toneelvereniging iets extremer gekleed waren. Van mij mag dit onderwerp absoluut weer een keertje terug komen, alleen dat hangt natuurlijk van de fotogroep en de toneelvereniging af.

Liefs,

Quirina

Website: Toneelvereniging Kruudmoes

 

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *