• Oktober 2019

  De maand oktober is alweer zo goed als voorbij. Een maand dat we weer naar wintertijd zijn gegaan, ben ik nog steeds gestopt met roken en heb ik zeker niet heb stil gestaan. Wat en hoe ik deze maand heb beleefd, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Dierendag

  Ieder jaar probeer ik altijd iets te doen met Dierendag, alleen dat ging mij dit jaar helaas niet lukken. Ik zat nog steeds met een luchtweginfectie die niet over was en lag daarom nog ook ziek op de bank. Dus heb ik dit jaar met onze Matsi lekker op de bank gelegen, filmpje gekeken en natuurlijk heeft hij ook een heerlijk botje gekregen.

  Een nieuwe bril

  Ook heb ik een nieuwe bril, maar dit is niet mijn eerste bril. Heb alleen al een tijdje geen bril meer gedragen, alleen nu zal ik echt niet meer zonder bril kunnen leven. Want het lezen of dingen van dichtbij zien lastiger, had ik vaak hoofdpijn of halverwege de dag zo vermoeid, dat ik gewoon op de dag kon slapen.

  Thuis gezellig maken.

  Tijdens onze vakantie hebben wij de pizzarette van mijn nichtje uitgeprobeerd. Dit vonden wij wel erg lekken en vinden het ook gewoon erg leuk om dit soort dingen thuis te doen. Dat wij zelf ook onze eigen pizzarette hebben gekocht en uitprobeert. Helaas heb ik hier geen foto’s van gemaakt, maar wel van een avondje gourmetten dat wij deze maand samen hebben gedaan.

  Samen met Matsi paddenstoelen zoeken

  Waar je ook kom of kijkt, je ziet bijna overal wel paddenstoelen. Dus iedere ochtend als we een prachtige zonsondergang hadden, ben ik met Matsi op paddenstoelen jacht gegaan. Niet om te eten, maar wel om deze paddenstoelen op de foto te zetten. Dit vond Matsi echt prachtig en als hij mij rustig de paddenstoel op de foto liet zetten, dan kreeg hij daar natuurlijk ook iets lekker koekje voor.

  Sushi eten bij Happy Dinner in Emmen

  Sinds een paar maanden hebben we nieuwe sushi restaurant, die ik eigenlijk pas geleden via facebook heb ondekt. Happy Dinner, waar je onbeperkt sushi, gril en tapas kan eten. Tja hier waren we wel beniewd naar, maar helaas vonden wij het echt zwaar tegenvallen. Het was trouwens ook voor de eerste keer dat wij via een tablet gingen bestellen, alleen echt gezellig vinden wij het het niet. Nee, geen aanrader en de kans is wel heel erg klein dat wij ooit hier nog een keer gaan eten.

  Dat ging anders dan ik in gedachte had

  Deze kat zat zo mooi bij het water, dus hier wilde ik echt een mooie foto van maken. Marcel was bij mij, die Matsi bij zich hield. Want Matsi en katten gaat niet zo heel goed samen, dus dit was wel mijn kans. Alleen de kat zag mij ook en vond mij ook wel erg leuk en kwam dus naar mij toe. Dus geen foto van deze kat bij het water, maar wel dat hij naar mij toe komt.

  Matsi heeft een nieuw vriendinnetje

  Iedere ochtend als ik met onze Matsi ga lopen, dan hoopt hij echt dat hij deze pup tegen komt. Een labrador pup Bowie, teefje en is nu ongeveer 3 maanden. Echt een schatje, maar ook het nieuwe vriendinnetje van onze Matsi. Wat ze ook doet, hij laat het allemaal toe en is ook nog heel erg beschermend naar haar toe. Het is echt heel leuk om te zien en komt het soms niet uit. Want dan wil ik eigenlijk paddenstoelen gaan fotograferen, maar dat maak mij niet uit. Als mijn kereltje maar plezier erin beleefd, dan geniet ik ook.

  Frans is een weekendje komen logeren

  Mijn oom Frans die zie je wel vaker voorbijkomen, want die logeert wel vaker een paar dagen bij ons. Zo is hij ook deze maand een weekendje wezen logeren, waarin we heerlijk hebben gegeten bij het wok restaurant Flamingo en thuis wezen gourmetten. Zijn we op zaterdag 19 oktober eventjes naar het Klooster in Ter Apel geweest. We hadden ook nog tijd over en hebben dan ook nog een wandeling door het bos gemaakt, die echt prachtig is. Hier ga ik zeker nog een keertje teruggaan om daar nog een boswandeling te maken en hopelijk kom ik dan ook weer met een paar prachtige plaatjes terug.

  Fotogroep Klazienaveen

  Deze maand ben ik maar 1 keer naar de Fotogroep geweest, waar we dit keer mannelijke modellen op het programma hadden. Nou heb ik zelf hier niet zoveel mee, maar wel eventjes erg leuk om te gaan experimenteren met een model. Die daar ook erg flexibel in was, echt een fijne jongeman om met hem samen te werken en ook nog tevreden over mijn eigen foto’s geworden.

  Een leuke middag

  De laatste dagen van oktober waren echt prachtig, maar wel koud. Dus muts op en hebben dan ook een prachtige wandeling in het bos gemaakt. Al is het wel eventjes lopen voordat wij in het bos waren, maar Matsi heeft er wel van genoten. Nu hopen dat het volgende maand ook zo prachtig weer wordt.

  Dit was oktober 2019

  Zo dit waren de dingen die ik in Oktober heb mee mogen maken en ga ik vanmiddag nog eventjes naar Wildlands toe. Heb je misschien gemerkt dat ik geen facebookpagina meer, maar kan je mij ook gewoon op mijn eigen facebookprofiel gaan volgen. Zijn er inmiddels wat blog artikelen veranderd zijn, om zo volgend jaar mijn nieuwe item te kunnen toevoegen en zal het ook meer een fotoblog gaan worden, dan een blog met veel tekst. Heb ik al een paar dingen in November gepland staan, waar ik nu al zin in heb en kan je mij misschien wel in Rotterdam gaan spotten.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *