• November 2019
 • November 2019

  Nog een paar uur en de maand november is dan weer voorbij. Een maand waarin ik zeker niet heb stil gezeten en een begin heb gemaakt voor nieuwe dingen. Zoals het wekelijks vloggen op mijn YouTube kanaal, afscheid van Facebook heb genomen en in Rotterdam ben geweest. Wat en hoe ik deze maand heb beleefd, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Open bedrijven Dag Drenthe

  Op 2 november hadden wij in Drenthe een open bedrijven dag, iets waar ik niet zo snel naar toe zou gaan. Alleen dit jaar wel, omdat Janet die ook lid is van de Fotogroep mij hier ook voor had uitgenodigd. Nu ben ik ook gefascineerd van vliegvoertuigen, dus een kijkje bij Heli Holland is wel heel erg leuk en kan je ook een beetje achter de schermen bij hun bedrijf kijken.

  Fotogroep Klazienaveen

  Deze maand ben ik ook 2 keer bij de clubavond van Fotogroep Klazienaveen geweest, met dit keer als onderwerp beweging bevriezen en high/low-key fotografie. Beide zijn geen makkelijke onderwerpen om te fotograferen, maar heb het beste van gemaakt. Wel weer 2 leuke avonden beleefd en dat is toch ook weer heel wat waard.

  Wandeling door het Noordbargerbos

  Vorig jaar heb ik een prachtige fotoserie van de herfst gemaakt, die ik in een slideshow op mijn YouTube kanaal heb gedeeld. Dit jaar ben ik gewoon eventjes gezellig met Marcel en Matsi een boswandeling wezen maken. Natuurlijk had ik wel mijn camera bij mij, maar helaas is hier geen fotoserie uitgekomen. Zelf vind ik dat niet erg, want daardoor krijg je juist afwisseling en daar hou ik juist van.

  Sint Maarten

  Hier in Drenthe hebben wij op 11 november Sint-Maarten. Kinderen lopen dan met een lampion langs de deuren, zingen een liedje en krijgen dan iets lekkers dat ze mee naar huis kunnen meenemen. Hoe kleiner de kinderen, hoe schattiger het is. Alleen het is vaak wel erg koud en als ze pech hebben, dan regent het ook nog is. Dat is vaak wel erg jammer voor deze kleintjes, maar ook bij ons in de berging is het erg koud. Daar is eenmaal de voordeur bij ons, dus heb ik maar een paar kaarsjes aangedaan. Zo was het net iets aangenamer en het stond nog gezellig ook.

  Weekendje bij mijn familie in Ridderkerk

  Ook heb ik een weekend bij mijn familie in Ridderkerk doorgebracht, omdat één van mijn neefjes 2 jaar geworden was. Alleen was er ook tijd om te fotograferen, dus ben ik samen met Frans (mijn oom) naar Rotterdam om het Erasmusbrug te fotograferen en een ochtendje in Dordrecht wezen fotograferen. Nou ja, ik ben wezen fotograferen en Frans heeft mij gezelschap gehouden. Dat is een betere omschrijving, want hij heeft geen foto gemaakt. Helaas waren de foto’s van Dordrecht niet zo heel goed geworden, maar dat kwam door weinig slaap en ineens bericht kreeg over één van de pups van Beagle Family.

  Mattie van Beagle Family

  Helaas had ik deze maand gehoord dat het niet zo heel erg goed met Mattie van Beagle Family ging. Hij is één van de pups van Matsi en Diva, dus als er iets is dan kunnen ze altijd voor hulp bij mij terecht. Dus ook voor Mattie die echt bij de huidige eigenaar weg moest, want dit was geen leven voor hem. Hier heb ik mij dan ook voor ingezet, wat ook gelukt is en echt heel blij om ben.

  Alleen Matsi is nu ook ouder en wordt dit jaar 10 jaar, die nu ook last van atrose heeft en was het de vraag of Mattie met andere honden kon omgaan. Want wij hebben Matsi en moet ik aan zijn veiligheid denken. Die kon ik niet garanderen, dus heb ik hem met pijn in mijn hart ergens anders onder brengen. Dit deed ik echt niet graag, maar voor iedereen was dit wel de juiste beslissing. Wel wordt ik op de hoogte gehouden over zijn gezondheid en vond ik het erg leuk om hem eventjes terug te zien.

  Dit was november 2019

  Zoals je ziet heb ik in de maand november niet echt stil gezeten, heb ik zeker een leuke dinge mogen beleven. Alleen ook trieste dingen, maar helaas hoort dit eenmaal bij het leven en deel ik dit ook. Nu druk met de laatste maand van het jaar bezig en zal ik zeker niet stoppen met mijn blog of deze fotodagboek. Want ook al ga ik meer op YouTube doen, ik vind het nog steeds erg leuk om met mijn blog bezig te zijn.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *