• Noordbarge

  Dit keer ben ik in Noordbarge geweest, wat een wijk van Emmen is. Persoonlijk vind ik dit de mooiste wijk van Emmen, wat vroeger een zelfstandig dorp geweest is en later een wijk van Emmen is geworden. Dit is dan een zeer kleine geschiedenis van deze wijk, wat misschien wel leuk is om te weten. Alleen ga ik natuurlijk niet over de geschiedenis van Noordbarge hebben, omdat ik een hobby fotograaf ben en geen geschiedenislerares.

  Eigenlijk wilde ik deze wijk van Emmen al een tijdje op de foto zetten, omdat ik het een zeer fotogenieke plek vind. Deze wijk heeft nog mooie oude elementen, dat een beetje een landelijk effect geeft. Persoonlijk vind ik dit helemaal geweldig, alleen moet je wel van houden.

  Wanneer je door deze wijk wandelt heb ik zelf niet echt een gevoel, dat ik door een wijk van Emmen loop. Dit omdat ik hier meer het gevoel krijg, dat ik ergens in een oud dorpje van Drenthe zit. Het is dat ik zelf in Emmen woon, omdat als ik deze fotoserie bij een andere blogger of website zou zien. Dan zou ik echt denken dat dit een super leuk dorpje is, die we hier in Nederland hebben en misschien ooit zelf zal gaan bezoeken.

  Hier wandel ik bijna iedere week samen met onze Matsi, omdat ik hier graag mag lopen en eigenlijk binnen 5 minuten er ben. Waar ik echt van deze omgeving kan genieten en iedere keer weer anders loop. Tijdens een wandeling die ik recentelijk met onze Matsi aan het lopen was, vond ik het eigenlijk wel erg leuk idee om deze wijk een keer op de foto te zetten.

  Dat heb ik dus ook op een zondag middag van deze maand gedaan. Het enige verschil was voor mij in plaats van onze hond bij mij had, een camera had meegenomen. Anders heb ik zo’n vermoede dat ik niet echt aan fotograferen toe komt, wat ik niet erg vind als ik met hem alleen aan het wandelen ben.

  Daarnaast kan ik dan ook niet even snel een lens verwisselen, als ik op dat moment alleen met onze Matsi ben. Daarvoor is mijn hond toch iets te nieuwsgierig. Zoals ik dat voor dit lammetje had gedaan, die trouwens ook heel erg nieuwsgierig was wat ik nou eigenlijk aan het doen was.

  Noordbarger

  Het is geen grote wijk en heb ik niet super veel foto’s hiervan gemaakt, dit omdat wij deze dag ook met onze Matsi door het bos waren gelopen en op een gegeven moment toch wel honger begon te krijgen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *