• Juni 2019

  Langzaam gaan we naar de zomer, heb ik een rustige maand beleefd en ben de serie McLead’s Daughters op Videoland aan het kijken. Wat ik nog meer deze maand beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Fotocredit: Inge Falke

  Borkener Paradies

  Samen met de Fotogroep ben ik naar het Duitse natuurgebied Borkener Paradies ben geweest. Een prachtig natuurgebied, waar je tussen de koeien aan het lopen ben. Ben ik met een paar prachtige foto’s thuisgekomen en wat dat betreft had ik deze plek niet willen missen.

  Wildlands

  Ook deze maand ben ik een middagje in Wildlands geweest, maar dit keer ben ik niet met veel foto’s thuisgekomen. De dieren hadden het warm en dan zijn de dieren toch een stuk rustiger en ik ook eigenlijk wel. Maar zoals altijd heb ik wel weer genoten van mijn middagje Wildlands en ben ik weer blij met de foto’s die ik deze middag gemaakt heb.

  Mijn eerste filterset

  Al heel lang wilde ik een ND Filterset en een Grijsverloop filterset, die ze dit keer bij Kamera Express in de aanbieding hadden. Want voor dit complete setje heb ik een bedrag van €100.00 betaald, wat ik niet duur vind voor een beginnerssetje. Nu kan ik er mooi mee experimenteren en denk dat ik hier veel plezier nog mee ga beleven.

  De eerste BBQ van het jaar

  De zomer is echt begonnen, heerlijk afkoelen in het zwembad en genieten van een heerlijke BBQ. Dit is het perfecte recept om een heerlijke zomerse zondag te hebben, al denk Matsi daar wel een klein beetje anders over. Die denkt het vlees is goed, maar het zwembad hoeft voor hem niet zo.

  Dit was juni 2019

  Zoals als je kan zien, heb ik deze maand echt rustig aan gedaan en niet veel beleefd. Wel ben ik nu met de voorbereidingen bezig, om na de vakantie een nieuwe start met mijn blog en YouTube kanaal te beginnen. Tot die tijd, hoop ik lekker te kunnen genieten van het mooie weer en zal er ook nog een paar blogpost op mijn blog verschijnen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *