• My Days 17 | Juni 2019

  In de blogpost van My days 16, heb je kunnen lezen dat ik deze maand rustig aan ging doen. Dat is precies wat ik gedaan heb. Zo ben ik de serie van McLeod’s Daughters op Videoland aan het kijken, beginnen dingen op zijn plaats te vallen en dit is precies wat ik even nodig heb. Maar ik heb natuurlijk meer beleefd en wat dat is, dat kan je in deze blogpost lezen.

  Samen met de Fotogroep, ben ik naar het Duitse natuurgebied Borkener Paradies ben geweest. Ondanks ik met een paar prachtige foto’s thuis gekomen ben, het een mooi natuurgebied is en een leuke avond beleefd heb. Ben ik niet van plan om deze plek nog een keer te bezoeken, iets wat je mij niet snel hoor zeggen.

  Toch had ik het niet willen missen, want om zo tussen de koeien te lopen. Vond ik echt geweldig, bracht het zeker herinneringen naar boven met de avonturen die in het Duitse Bayern heb beleefd en is het zeker de moeite waard om deze plek een keer gezien te hebben.

  Tijdens de warme dagen, had onze Matsi het wel zwaar. Maar hij is er goed doorheen gekomen en zeker met de nieuwe koelmat die we voor hem gekocht hebben. Deze werkt beter en verkoelender voor hem en mag hij er ook nog is graag op liggen. Wat dat betreft, 2 vliegen in één klap. Dit omdat hij op zijn vorige koelmat niet graag op mocht liggen en ben ik blij dat deze hem wel bevalt.

  Alleen als hij een luchtballon zie, dan is hij niet rustig te krijgen. Het maakt niet uit hoe ver of dichtbij een luchtballon is. Als Matsi de luchtballon in zijn vizier krijgt, dan lijkt het alsof er een inbreker in de tuin staat en is dan ook pas rustig als de luchtballon uit zicht is.

  Natuurlijk hebben wij ook Vaderdag gevierd en zijn we naar mijn schoonouders geweest. Alleen denk toch altijd eventjes aan mijn vader, de momenten die wij deze dag samen beleefd hebben en wens ik in gedachten hem een fijne vaderdag. Was ik vroeger bang dat ik hem ooit zal vergeten, weet ik nu dat het nooit zou kunnen. Want ook al is hij niet meer hier, hij is wel voor altijd bij mij en in mijn hart.

  Soms zit het mee, maar soms zit het ook tegen. Dat is ook met fotografie zo en zeker als je dieren fotografeert. Want tijdens mijn bezoek, die ik bij Wildlands was het wel een beetje warm. Daar hadden de dieren wel last van, maar toch heb ik weer deze middag genoten.

  Eindelijk heb ik eerst mijn ND Filterset en de Grijsverloop filterset, die ik al een tijdje wilde hebben. Het is helaas niet van het merk Lee, alleen die is een stuk duurder dan dit setje. Maar om mee te beginnen is dit goed genoeg en denk dat ik hier veel plezier nog mee ga beleven.

  De zomer is echt begonnen, heerlijk afkoelen in het water en genieten van een heerlijk BBQ. Het vlees heb ik zelf gekruid en zal je het recept van deze shaslicks snel op mijn blog zien verschijnen.

  Zoals als je kan zien, heb ik deze maand echt rustig aan gedaan en niet veel beleefd. Wel ben ik nu met de voorbereidingen bezig, om na de vakantie een nieuwe start met mijn blog en YouTube kanaal te beginnen. Tot die tijd, hoop ik lekker te kunnen genieten van het mooie weer en zal er ook nog een paar blogpost op mijn blog verschijnen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *