• My days 12 | Januari 2019

  De eerste maand van 2019 is voorbij, waarin ik best veel gefotografeerd heb. Wat niet zo heel moeilijk was, met de superbloedwolfsmaan en de sneeuw die wij deze maand gehad heb. Hoe ik deze maand beleefd heb, dat zal ik je in deze blogpost vertellen.

  2019 is voor mij begonnen, met het fotograferen van vuurwerk en dit was dan ook mijn eerste foto, die ik dit jaar gemaakt heb. Ik moet wel zeggen, dat ik wel heel voorzichtig te werk ging. Want het is en blijft vuurwerk, waarmee een ongelukje zo gebeurd is. Dus om eerlijk te zijn, had ik niet veel van deze foto’s verwacht. Alleen deze foto, vond ik wel heel erg mooi geworden.

  Op donderdag 3 januari, ben ik in de avond naar de derde editie van Wildnights in Wildlands geweest. Hier was ik met kerstavond ook al, maar dan samen met mijn familie en dan ga je die avond niet heel erg uitgebreid fotograferen. Dus op deze avond, heb ik dat mooi op mijn gemak kunnen doen en dat was zeker weer genieten.

  Januari 2019
  Foto is gemaakt door: Greenscreen Fotograaf

  In het eerste weekend van januari hebben een nieuwjaarsfeest gehad, dat werd georganiseerd door de werkgever van Marcel. Het was een rustig feestje, iets wat ik zelf wel heel erg fijn vind en heb zelden een feest meegemaakt dat zo top geregeld was.

  Januari is voor mij altijd een rustige maand, waarin ik niet echt veel dingen onderneemt. Alleen fotograferen is wel een grote passie van mij, dus dit keer ben ik samen met Marcel naar de Rietplas gegaan. Hij ging eventjes met Matsi een rondje lopen, zodat ik deze prachtige zonsondergang kon fotograferen.

  Wie had het ooit kunnen bedenken, dat ik voor mijn kop koffie in de ochtend al aan het fotograferen was. Ik in ieder geval niet, ook al was het in mijn eigen tuin. Zeker niet met de temparaturen die we op maandag 21 janauri hadden.

  Want ik ben echt de grootste koukleun die er is, dus als je tegen mij had gezegd. Dat ik ooit met -8, net uit mijn bed en zonder een kop koffie gedronken te hebben. Buiten een maan stond te fotograferen, hoe bijzonder deze superbloedwolfmaan ook is. Dan had ik tegen je gezegd; dat zal je mij echt nooit zal zien doen. Maar zo gek ben ik dus wel en wat zou ik spijt hebben gehad, als ik dit niet had gedaan.

  Januari 2019

  De laatste dag van januari hadden we echt geluk met het weer gehad, omdat Emmen bedekt werd met een kleine witte deken. Dus dat was een prachtige dag, om wat winter wonderland plaatjes te gaan schieten. Dit heb ik in de ochtend gedaan, tijdens de ochtendronde van Matsi.

  Januari 2019

  Alleen als je denk dat het meevalt om met Matsi een selfie te maken, dan heb je het echt mis. Hij keek alle kanten op, behalve richting de camera en is deze foto nog het leukst geworden. Dus hoop ik, dat we in februari nog een dik pak sneeuw gaan krijgen.

  Leeuw

  Niet alleen voor het prachtige landschap of een selfie, maar ook om de dieren van Wildlands in winterse sferen te fotograferen. Hier was ik namelijk eventjes geweest, om voornamelijk ijsbeer met sneeuw te fotograferen. Alleen had ik nooit verwacht, dat andere dieren ook erg leuk is, om deze in de sneeuw te fotograferen.

  Zoals je kan zien, heb ik een rustige maand gehad. Maar wel regelmatig met mijn camera op pad geweest. Nu hopen dat er nog één keer een dik pak sneeuw gaat vallen en daarna mag van mij de lente wel beginnen. Want dat vind ik toch een stuk leuker, dan al die regen en kou.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *