Wildnights in Wildlands

Afgelopen zaterdagavond ben ik samen met mijn man naar Wildnights in Wildlands, een evenement dat voor de tweede keer wordt gehouden in de dierentuin van Emmen. Ook voor mij was dit de tweede keer dat ik er heen ging, had eigenlijk de verwachting dat het zelfde zou zijn als de eerste keer, alleen was mijn man nog niet eerder bij dit evenement geweest en voor hem was dit dan ook de eerste keer dat hij erheen ging. Doordat ik zelf een abonnement heb van deze dierentuin, mocht ik 1 persoon meenemen voor €1.00 en dat noem ik nog eens een topactie! Dit was dan ook een mooie gelegenheid om met mijn man een avondje uit te gaan, dat ook nog betaalbaar is.

Wildnights 2018

Eenmaal aangekomen maakte Marcel wel een hele leuke opmerking tegen de medewerkster van Wildlands. Ik weet niet hoe hij het doet, hij heeft gewoon altijd leuke opmerkingen als hij goed in zijn vel zit. Ook al is het niet helemaal zijn ding, leuk vond hij het wel. Ik kreeg wel het idee, dat Marcel met avondfotografie toch iets anders aan toe ging dan hij dacht. Want je zit gewoon met een hele lange sluitertijd, dat heb je ook wel is op de dag maar dan kan je ook het knopje indrukken en je hebt een foto. Gelukkig vond hij het niet erg en heeft hij gelijk weer wat bijgeleerd.

Tussendoor hebben wij ook eventjes samen wat gedronken in het restaurant, een heerlijke chocolademerk met slagroom en hij heeft een spekkoek genomen met een spa blauw. Na het nuttigen van ons drankje, zijn we weer verder gegaan en al snel kwamen we in contact met een andere fotografe. Gaf me weer een paar tips, zelf heb ik nog niet zoveel aan avondfotografie gedaan, echt goed ben ik hier nog niet in en was ik erg blij  met de nieuwe dingen die ik weer heb geleerd.  Aan het einde kwamen we weer elkaar tegen, toen hebben we een een leuk gesprek gehad en een leuke spontane dame kan ik wel zeggen. Ze gaf me nog advies over dingetjes op fotografiegebied, waar ik ook heel erg blij mee was.

Marcel bij de jungle Jeep van Wildlands

Ik kan echt zeggen dat ik een gezellige avond heb gehad, een beetje tekort om 2 uurtjes daar heen te gaan maar dit komt zoals ik al zei dat ik de verwachting had dat het precies zo opgezet was als vorig jaar en daar heb ik toch een beetje verkeerd gedacht. Je zag wel sommige dingen die net als het jaar ervoor er waren, alleen stonden dingen ergens anders dan vorig jaar. Ze hebben  nieuwe dingen toegevoegd en sommige dingen ook weer weggelaten wat ik soms wel jammer vond. Als ik dat dus had geweten dat het dit jaar anders was opgezet dan had ik er zeker meer tijd voor genomen en daar heb ik dan wel een beetje spijt van. Waar ik wel heel blij mee was, was dat het een keer niet regende. Iedere keer dat ik er heen wilde gaan was het toen weer een regenachtige avond, dit mij dan weer heeft laten besluiten om die avond niet heen te gaan.

Helaas is het evenement van Wildlands afgelopen en heb ik echt weer genoten van deze avond. Wanneer ze aan het eind van 2018 deze evenement voor de derde gaan organiseren, dan ga ik echt niet dezelfde fout maken die ik dit jaar heb gemaakt en kan ik echt iedereen aanraden om naar dit evenement toe te gaan

Video

In de onderstaande video kan je een beetje zien hoe wij het hebben gehad. Dit gedeelte komt uit een weekvlog van mij, die ik heb ingekort en als een nieuwe video heb opgeslagen voor dit artikel. Ik wou namelijk hier de video invoegen, alleen niet mijn vlog waar je mijn hele week zou zien en vond ik dat niet gepast bij dit artikel.

Quirina

No Comments

Leave a Comment