My days 9 | Een rustig weekje, is ook wel is lekker

Maandag 23 april 2018

Nog steeds voel ik mij niet helemaal 100%, wel heb ik zin om nog eventjes naar Wildlands te gaan. Alleen twijfel ik wel heel erg, dit doordat ik eigenlijk bang ben dat het gaat regenen. Paar keer op buienradar gekeken, zo te zien blijft het wel droog en besluit ik toch te gaan.

Natuurlijk moet ik nog wel eventjes eten, dus pak ik het broodje wat nog van gisteren over is met een hardgekookt ei en mayonaise. Ook een extra eitje voor Matsi gemaakt en schijnbaar heeft de kat van de buren ook wel zin in een gekookt eitje. Die bij het hek zit te kijken of ze ook wat krijgt.

Nadat ik mijn broodje gegeten heb, Matsi uitgelaten heb, ben ik naar Wildlands gegaan. Eventjes kijken of ik nog een paar mooie foto’s kan maken van de kleine olifantje en van de olifanten binnen voor het artikel dat ik wil schrijven voor mijn blog. Zeker tevreden thuis gekomen en wat een geluk dat ik een leuk momentje van het olifantje die wilde klimmen voor een paar takjes nog net op de foto kan zetten.

Niet veel later, had ik nog meer geluk bij de olifanten. Het kalfje dat nu 3 weken oud is inmiddels, drinkt melk bij zijn moeder en weer een andere olifant ligt echt geweldig en was ik weer super blij dat ik dit momentje weer mocht vastleggen met mijn camera.

Al deze foto’s heb ik in een uurtje gemaakt, ze waren lekker actief en heb ik vandaag echt genoten van de olifanten. Een mooi momentje om een selfie met mijn telefoon te maken, alleen daar mag ik nog zeker mee gaan oefenen. Sta er namelijk niet zo geweldig op, zag ook echt geen bal op mijn scherm en heb ik deze foto echt op de gok gemaakt.

 

Selfie met de olifanten

Natuurlijk heb ik ook nog bij andere dieren gekeken en heb ik toch een beetje geluk met een nijlpaard, het is alleen een beetje jammer dat hij met de rug naar mij toe is gekeerd. Toch ben ik zeker tevreden met het resultaat van de foto en ben ik weer super blij met mijn nieuwe foto’s van Wildlands. De overige foto’s waar ik zeer tevreden over ben, heb ik toegevoegd op mijn Facebookpagina aan het album Dieren in Wildlands.

Dinsdag 24 april 2018

Op dinsdag was ik niet vooruit te branden en kwam ik maar moeilijk op gang. Of het nu kwam doordat ik nog steeds niet fit ben, volgens mijn man erg onrustig geslapen heb of gisteren beter nog niet naar Wildlands had gaan, weet ik niet. Wel dat ik absoluut wel waard vond om gisteren even naar Wildlands te gaan en iedereen heeft wel is zo’n dag ertussen zitten.

Woensdag 25 april 2018

Eigenlijk zou deze dag mijn laatste werkdag zijn, omdat mijn contract niet verlengd werd. Een dagje vrij daarvoor in de plaats, die ik zeker goed heb besteed. Alleen een beetje jammer dat het weer niet mooi was, ook al had ik niks bijzonders op de planning staan.

Omdat ik vandaag niets bijzonders ging doen en besloten heb om niet naar de fotogroep te gaan, die vanavond op de planning stond. Heb ik een fleece vest van Marcel aangetrokken, zit lekker ruim en heerlijk voor in huis en een ontbijtje die uit 2 mueslirepen van de Lidl gegeten.

Natuurlijk ook nog dingen in het huis gedaan en aan mijn blog gewerkt, die eindelijk een beetje vorm begint te krijgen en tevreden over begint te worden. Hier ben ik zo blij mee, alleen over het uiterlijk ben ik nog niet helemaal tevreden en ook hieraan wordt gewerkt.

Donderdag 26 april 2018

Donderdag eigenlijk niet zoveel gedaan. In de avond hebben we een nieuwe logeerbed gehaald voor €10 euro, via een advertentie van Marktplaats. Dit omdat ik volgende week jarig ben en mijn oom Frans en mijn nichtje (kop groter dan mij) Carolien bij mij logeren.

Toch weer een leuk koopje, waar we echt zeker gebruik van gaan maken. In de avond hebben ik goede tijden, weg ermee, een programma op RTL4 met Estelle en Gordon en The Crown op Netflix gekeken.

Vrijdag 27 april 2018

Op Koningsdag hebben we in de ochtend lekker rustig aangedaan, alleen Matsi had er zin in en was dan ook erg actief. Eigenlijk doen wij altijd op vrijdagavond boodschappen, alleen toen wij in de middag dat wouden gaan doen, hebben wij spontaan in de auto besloten om eventjes Emlichheim (ligt net over de grens bij Schoonebeek) in Duitsland te kijken en daar boodschappen te doen. Om zo een keertje andere producten in huis te hebben en natuurlijk ook voor mijn verjaardag. Ook hebben wij eventjes bij Efes een Kebap met een broodje kruidenboter als lunch gegeten.

Onderweg hebben we echt veel lol gehad, veel gelachen en hadden we zelfs om wc-papier de grootste lol. In de avond hebben we samen een filmpje gekeken, The Do-over is een actie/komedie die op Netflix te zien is, onder het genot van een hapje en een drankje dat we hadden meegenomen. Zelf vond ik het een beetje tegenvallen, ondanks er wel grappige momenten in zaten.

Kokusnoot en pepertjes

Zaterdag 28 April 2018

Marcel had een vrijgezellenfeest van Henry op het programma staan, die al halverwege de ochtend was vertrokken. Alleen Matsi vond dit niet zo heel erg leuk en toen hij vertrokken was, keek hij vanaf de bank naar buiten. Veel bijzonders had ik zelf niet gedaan, boodschappen gedaan en een heerlijke maaltijd salade met vis gemaakt. Iets wat Marcel niet lekker vind, dus een mooi gelegenheid om dit een keertje voor mij te maken.

Om 00:45 kreeg ik een berichtje van Marcel op mijn telefoon binnen, met de vraag of ik nog wakker was. Dat was ik natuurlijk, want ik had hem beloofd om tot 01:00 wakker te blijven en hem zou halen als hij naar huis wilden. Dus ben ik snel in de auto gesprongen en heb ik hem opgehaald. Natuurlijk wou Matsi ook nog eventjes zijn aandacht en lagen we pas rond 02:00 op bed.

Zondag 29 april 2018

Om 07:15 was ik wakker geworden, maar dit vond ik toch wel een beetje te vroeg en heb ik mij nog eventjes omgedraaid. Met de gedachten om nog eventjes een uurtje te liggen, alleen werd ik pas om 10:30 wakker. Daar schrok ik wel van, want dat is toch wel lang geleden dat ik zo lang op bed heb gelegen. Dit vernam ik ook wel een beetje de hele dag en Marcel had de hele dag nog last van de drank die hij gisteren heb gehad.

Het mocht de pret niet drukken, want natuurlijk hebben wij eerst samen lekker een brunch gegeten en zijn we daarna nog eventjes het centrum ingedoken. Dit omdat het koopzondag was en natuurlijk wilde ik ook nog eventjes kijken of ik een beetje uitkwam welke outfit ik wilde halen voor de bruiloft. Ik heb zeker dingen op het oog, alleen wacht ik wel tot volgend weekend, dan weet ik ook wat voor weer het ongeveer zal worden en daar baseer ik dan ook mijn outfit op af.

Natuurlijk hebben wij ook eventjes wat gedronken bij karakter, een nieuwe tent die ik nog niet kenden in Emmen. Hier was Marcel gisteravond geweest, een leuke en gezellige tent, waar ik zeker vaker zal komen. Tijdens het rondstruinen, had Marcel ook alvast iets kleins gekocht voor mijn verjaardag, wat ik natuurlijk super lief vond en heel erg blij mee ben.

Zoals je kan zien, heb ik een rustig weekje gehad, dit komt natuurlijk ook doordat ik toch nog last van de griep had en dat hoort er nu eenmaal bij. Moet ook wel eerlijk zeggen, dat ik het wel fijn vond om een rustig weekje te hebben en heb toch ook wel weer leuke dingen mogen beleven.

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *