My days 8 | Ziek zijn, terwijl het super mooi weer was

Gelukkig komt het niet erg vaak voor dat ik ziek ben, alleen wel altijd als het mij niet uitkomt. Want ik had eigenlijk andere plannen met de mooie dagen die er aan zat te komen. Je kan je dus wel goed voorstellen, dat ik hier mega van baalde. Naast dat ik echt goed ziek was, heb ik ook andere dingen mogen beleven, wat ik je allemaal in dit artikel zal vertellen.

Maandag 16 april 2018

De dag begint goed, huis had ik snel aan de kant en was ik voor het einde van de ochtend alles gedaan wat ik die dag moest doen. Ik had nog wat producten over en daar heb ik mijn heerlijke lunch van gemaakt.

Wrap met rucola, cherrytomaatjes, roerei en parmezaanse kaas

Alleen in de middag ging het in een rap tempo achteruit. Begon ik last van mijn keel te krijgen, zo erg dat ik zelfs bijna niet meer kon praten. Dit zijn voor mij meestal de tekenen, dat ik de griep krijgt en dat is iets waar ik met de weervoorspellingen voor de komende dagen niet zit te wachten.

Dinsdag 17, Woensdag 18 en Donderdag 19 april 2018

Helaas gebeurde toch waar ik al bang voor was, mijn keel deed nog steeds zeer en kon ik maar moeilijk praten. Aan het einde van de dag, was het dan ook helemaal mis en begon de griep helemaal door te zetten. Ook Matsi had hier natuurlijk wel een beetje de balen in, maar heeft mij wel gezelschap gehouden en hebben we samen op de bank gelegen met een dekentje over mij heen.

Matsi ligt lekker tegen mij aan, terwijl ik ziek op de bank lig

Zo hebben wij de afgelopen 3 dagen overdag samen een beetje gelegen, ik ziek met een trouwe vriend Matsi aan mij zijde en mijn andere trouwe vriend (het zakdoekje) in mijn handen.

Zaterdag 20 april 2018

Helemaal fit ben ik nog niet, maar gelukkig voel ik mij een stuk beter dan afgelopen dagen. Hebben wij gekozen om een te gaan kaas fonduen, iets waar ik helemaal gek van ben, alleen Marcel vind het niet zo lekker en heeft Duitse braadworsten erbij genomen. Daar ben ik dan weer geen fan van en zo hebben we allebei weer, wat we allebei lekker vinden en genieten we zo toch een beetje van een gezellige avondmaal.

Nu maar snel hopen dat het mooie weer eraan komt, zodat we dan hopelijk wel lekker kunnen barbecueën. Want daar had ik eigenlijk wel zin in gehad, alleen niet als ik ziek ben.

Zondag 21 april

Eigenlijk had ik willen uitslapen, helaas is dit niet gelukt en was ik al om 07:15 wakker. Aangezien ik toch niet meer kon slapen, heb ik mijn joggingbroek en een makkelijke trui aangetrokken, koffie gedronken en Matsi uitgelaten. Marcel heb ik tot 10 uur laten slapen en heb ik tot die tijd een artikel geschreven, die volgende maand online zal verschijnen. Natuurlijk hebben we ook genoten van onze zondagsbrunch, alleen dit keer heb ik het niet super uitgebreid gedaan omdat ik nog steeds niet 100% voel.

Nadat wij weer genoten hebben van onze zondagsbrunch, hebben we ons aangekleed en naar de verjaardag van Josh geweest. Hij is namelijk 1o april 3 geworden en doordat ze op vakantie waren hebben ze het vandaag gevierd.

Een weekje waarin ik niet veel beleefd heb, doordat ik goed de griep te pakken had. Dat hoort natuurlijk ook bij het leven, hopelijk zal ik snel weer volledig fit worden en dan zullen er ook meer foto’s van mij komen.

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *