My days 7 | Kraamvisite bij het pasgeboren olifantje

Mijn week is echt totaal niet goed begonnen en omdat het leven niet alleen maar uit leuke dingen bestaat, deel ik ook de minder leuke dingen die in mijn leven gebeuren. Gelukkig heb ik wel eventjes kunnen genieten van het pasgeboren olifantje, hij is namelijk vorige week geboren in de dierentuin van Wildlands en ben ik deze week eventjes op kraam visite geweest. Wat ik nog meer heb beleefd kan je natuurlijk weer lezen in deze nieuwe week overzicht.

Maandag 9 april 2018

Net dat ik weg wilde gaan werd ik door een anoniem nummer gebeld, naar aanleiding dat ik mijn trouwjurk op Marktplaats te koop heb staan. Gelukkig is het mobiel en ging ik terwijl ik aan de telefoon was ook richting de dierentuin, alleen kreeg dit gesprek echt een hele vreemde wending en voelde ik mij zelfs seksueel geïntimideerd door deze persoon. Doordat ik in mijn jeugd ook seksueel misbruikt ben, was ik door dit telefoontje behoorlijk van slag en heb mijn man natuurlijk meteen ingelicht. Ook heb ik een melding bij de politie gedaan, aangezien deze persoon het niet alleen bij dit telefoontje heb gelaten en hoop ik toch echt niet dat hij me ook nog eens gaat stalken.

Nadat ik het telefoontje heb gehad, had ik eigenlijk helemaal geen zin meer in om naar Wildlands te gaan. Alleen was ik al bij Wildlands en dan ga ik ook niet meteen naar huis en ben ik toch heen gegaan. Gelukkig maar, want als je dit pasgeboren olifantje toch ziet dan maak dat toch weer een hoop goed.

Dinsdag  10 april 2018

In de ochtend heb ik de heerlijke pastasalade gemaakt en heb ik extra foto’s gemaakt om aan dit recept toe te voegen. In de middag heb ik met Matsi genoten van deze heerlijke lentedag door op een grasveldje te gaan zitten. Zo kon hij heerlijk rondsnuffelen, ik van het prachtige weer genieten en heeft hij kennis gemaakt met 2 Chihuahua’s wat erg leuk was om te zien.

Woensdag 11 april 2018

Woensdag avond was het weer tijd voor de fotogroep en dit keer hadden wij modelfotografie op het programma staan. Stond ik ook even voor de lens en ben ik tot de conclusie gekomen dat modelfotografie niet echt mijn favoriete onderwerp is. Kan beter zeggen, dat ik het leuker vind om voor de camera te staan, dan achter de camera met dit onderwerp. Beetje jammer was dat ik niet echt helemaal op gekleed was, maar voor de rest vind ik het zeker een super foto van mijzelf.

Foto is gemaakt door Jolanda Oost-Menzen

Donderdag 12 april 2018

Donderdag had ik een heerlijke beenham uit de oven gemaakt, de hele voorbereiding beschreven en op de foto gezet en dan vergeet ik het eind resultaat op de foto te zetten. Niet heel erg slim van mij, dus binnenkort maar weer een beenhammetje uit de oven maken en dan de foto van het eindresultaat maken.

Nadat we gegeten hebben, hebben ben ik samen met Marcel naar het centrum van Emmen geweest. Omdat wij volgende maand een bruiloft hebben en toch een outfit aan moet trekken. Altijd lastig, zoveel leuke kleding en dit keer moet het ook praktisch wezen omdat ik deze bruiloft ook zal fotograferen. Zeker ideeën opgedaan en natuurlijk kom ik altijd wel met iets thuis.

Vrijdag 13 april 2018

Nadat ik klaar was met mijn werk ben ik naar Klazienaveen gegaan, omdat ik Marcel moest ophalen van zijn werk. Een mooie gelegenheid om ook eventjes in Klazienaveen te kijken of ik daar iets voor de bruiloft zie hangen, helaas niks gevonden en kon ik niet eens inspiratie opdoen. Natuurlijk heb ik ook meteen de weekboodschappen opgehaald en is Marcel naar mij toegekomen nadat hij klaar was met zijn werk.

Omdat het allemaal een beetje uitliep zijn we eventjes wezen eten bij Cairo Bella Italia dat ook in Klazienaveen zit. Zelf heb ik gekozen voor een pizza, die ik echt super lekker vond en zeker niet vet was.

Zaterdag 14 april 2018

Marcel moest vandaag werken en ik ben nog eventjes in het centrum van Emmen gedoken omdat ik nog steeds aan de sneakers die ik bij Van Haren heb zien staan, een broek en een trui dacht. De broek en de sneakers heb ik wel gehaald, alleen de trui zat niet zo mooi als in mijn gedachten zou zitten en heb ik daarvoor een andere trui gehaald.

Ook was mijn zwager vandaag jarig daar zijn we nog eventjes op visite geweest en daarna weer door naar Henry omdat we hadden afgesproken om daar een hapje te eten. Hij heeft een kamado joe en sinds hij deze heeft maakt hij daar ook goed gebruik van. Dit keer heeft hij een heerlijke kip bereid, die echt goed gaar was en helemaal niet droog. Ik kan dus zeggen dat we weer heerlijk hebben gegeten.

Zondag 15 april 2018

Vandaag een heerlijk dagje thuis gebleven, wat ook erg lekker is. Alleen kan ik niet echt zeggen dat we een luie zondag hebben gehad. Want nadat we heerlijk van onze wekelijkse zondag brunch hebben genoten, zijn we in de tuin gedoken en hebben we met de hoge drukreiniger de tuin schoongemaakt.

Een weekje waarin ik niet stil heb gezeten, leuke en minder leuke dingen heb beleefd en ben ik weer benieuwd wat ik volgende week mag beleven. 1 ding is zeker, ik kijk al uit naar het mooie weer dat eraan zit komen.

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *