My days 23 | Krijg ik Tom Dumoulin op de foto?

Dinsdag 31 juli 

Matsi heeft het echt helemaal gehad met de warmte, hij mist zijn middagwandelingen en heeft er enorm last van. Zo erg dat hij ook echt begint te braken en hoop ik voor hem dat de koelere dagen voor hem echt snel komen. Gelukkig heeft hij een koelmatje, een eigen zwembadje en verdelen we het eten nu naar 4 keer per dag.

Natuurlijk laten we hem ook zo min mogelijk alleen, om hem zo goed in de gaten te houden. Gelukkig verveel ik mij nooit en heb ik in en om het huis genoeg te doen. Tussendoor maak ik nog eventjes gebruik van het zwembad, om zo een beetje verkoeling te krijgen als het tegen de 30 graden is.

Vrijdag 3 augustus 2018

Marcel heeft vandaag een heerlijk dagje vrij, omdat hij een lang weekend vrij wilden. Zijn we een heerlijk dagje samen thuis gebleven, af en toe een duik in het zwembad genomen en heerlijk de barbecue aangestoken.

Het enige jammer was, dat ik wel weggejaagd werden door de wespen. Schijnbaar komen ze niet alleen op zoetigheid af, maar ook op het vlees en zijn we maar binnen gaan eten. Het smaakt er niet minder om en het is een stuk gezelliger dan met die wespen erbij.

Zaterdag augustus 2018

Vandaag moest ik vroeg opgestaan, omdat ik met een deel van mijn familie had afgesproken om een dagje naar het Ouwehands Dierenpark te gaan. Mijn nichtje met haar vriend moesten ook via Utrecht en wij hadden daar al afgesproken om het laatste stukje samen te reizen.

Voor mij was dit eigenlijk de eerste keer dat ik deze dierentuin bezocht, alleen door de warmte lagen de meeste dieren wel voor pampus bij. Wat ook te verwachten was natuurlijk en dat vind ik nu zo leuk aan dieren. Ze doen lekker waar ze zelf zin in hebben en trekken zich niks aan van de bezoekers die hun zo mooi mogelijk op de foto wil hebben. Wel was ik verbaasd dat sommige mensen met deze temperaturen hun hond meenamen. Leuk misschien voor hunzelf, maar je doet de hond er geen plezier mee.

Het enige waar ik echt mega van baalde, was dat mijn telelens steeds meer kuren begon te krijgen. Gelukkig heb ik ook nog een standaard lens, waar ik ook zeker een hele leuke foto’s mee heb kunnen maken. Deze zal je ook zien in de blogartikel die vrijdag online komt en natuurlijk heb ik er ook een vlog erbij gemaakt.

Na afloop ben ik nog samen Carolien en haar vriend bij wereldpaleis in Rhenen wezen eten, waar het eten zeker goed te doen is. Alleen ben ik er achter gekomen, dat ikzelf niet echt van dit soort restaurants ben en zeker niet in klein gezelschap. De overige waren al naar huis gegaan, omdat die een uurtje met de auto er vandaan wonen.

Zondag 5 augustus 2018

Voor het eerst dat de gouden pijl in Emmen op zondag en eerder na de Tour de France gehouden wordt, iets wat mij zeker bevalt. Alleen baalde ik vandaag echt dat mijn lens in de steek gelaten had. Toch wilde ik een poging wagen om een paar leuke foto’s te maken en omdat Tom Dumoulin ook deze wedstrijd reed, wilde ik dit zeker niet missen.

Alleen wilde ik ook een hele mooie close-up foto maken van Tom Dumoulin, alleen moest ik met mijn standaard lens doen. Ik moet ook eerlijk zeggen, dat dit echt niet meeviel. In de onderstaande vlog waar je de mannen na de reclamekaravaan in actie ziet voorbij racen, viel dat echt niet mee.

Gelukkig heb ik een redelijke mooie actiefoto van Tom Dumoulin en deze onderstaande foto van hem. Het resultaat is niet wat ik gehoopt heb, wel blij met deze serie van foto’s en hopelijk komt hij volgend jaar ook weer bij de Gouden Pijl in Emmen. Deze week komen ook de een paar andere foto’s op mijn blog te staan en hoop ik dat mijn lens snel gerepareerd is.

Ik heb in een super leuk weekend gehad en heb ik genoten van het weer, ook al mag het soms een paar graden minder zijn. Aankomende week heb ik vooral verkoeling op de planning staan en hoop dat ik snel mijn lens is gerepareerd.

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *