My days 21 | Verkoeling zoeken in het centrum

Dinsdag 17 juli 2018

Nadat ik mijn lunch gegeten heb, had Matsi door dat hij wat lekkers kreeg. Alleen maakte ik eerst een foto en dan mocht hij mijn laatste hapje van mijn lunch. Niet dat Matsi daar zich wat van aantrekt, want het is en blijft een beagle die alles voor eten over heeft. Zeker als ik iets met vis aan het eten ben, want dat vind hij toch het lekkerst.

Na mijn lunch, ben ik nog eventjes naar kruidvat gegaan. Dit omdat ik op het YouTube kanaal Beautylab van Serena, een video had gezien dat zij haar gezicht scheert. Niet dat het bij mij nodig is, maar voor mijn wenkbrauwen lijkt mij dit toch echt de perfecte oplossing. Een stuk minder pijnlijk dan epileren, wat ik overigens laat doen en hopelijk net zo effectief.

Dit zal ik ook een paar weken gaan proberen, wie weet zie je over een paar weken wel een blogartikel over mijn wenkbrauwen van mij op mijn blog verschijnen.

Woensdag 18 juli 2018

Op woensdagavond had ik weer een fotoavond met de fotogroep op de agenda staan en ik kan je vertellen modellenfotografie is echt totaal niet mijn ding. Ik weet nooit wat ik ermee moet, kan ik mijn draai er niet in vinden en voel ik er mij ook nog is niet op mijn gemak mee. Tja en dan wat ik wilde fotograferen, was ook niet helemaal gelukt. Dit is dan wel een beetje dubbel balen en ben ik niet tevreden thuis gekomen.

Woensdag zal hierover ook een blogartikel, met de foto’s die ik gemaakt heb online verschijnen. Waarin je kan lezen, hoe ik deze avond beleefd heb en dat ook de fotogroep nu een zomerstop heeft.

Donderdag 19 juli 2018

Inmiddels ook de wenkbrauwen bijgewerkt en kan je nu al vertellen dat het mij zeker bevalt. Bijkomend voordeel is dat mijn man het ook nog een mooier vind, dan als ik het door mijn kapster laat doen. Iets wat ik van mijn man niet verwacht had, dat hij dat zou vinden.

Vrijdag 20 juli

Op vrijdag ochtend ben ik naar Wildlands geweest, om de dieren in Serenga te fotograferen. Waar het gras ook meer bruin dan groen is, net als de rest van Nederland met deze droogte die we deze zomer hier hebben. Lang ben ik niet gebleven, dit omdat Marcel in de middag vrij was en mij heeft opgehaald nadat hij vrij was.

Als je op de foto klikt dan worden deze 3 foto’s vergroot. Lijkt mij een stuk handiger om ze dan te bekijken, dan dat ze zo klein zijn afgebeeld.

In de avond zijn we met Matsi naar het centrum geweest om daar verkoeling te zoeken. Het is een keertje wat anders dan de rietplas, alleen is dit in verband met een poepbacterie die ze daar hebben. Niet dat het schadelijk is voor de hond, maar wel voor de mens en Matsi gaat alleen maar in het water als wij ook gaan.

Zondag 22 juli 2018

Na onze heerlijke zondagsbrunch heb ik samen met Matsi op de bank liggen chillen om een beetje tv te kijken en een tijdschrift te lezen. Alleen toen ik de camera pakte om een foto van ons samen te maken, had hij daar duidelijk geen zin in.

Met deze warmte heb ik echt geen zin om lang in de keuken te staan en heb ik simpele knoflookpasta met pesto gemaakt. Helaas hadden we geen cherrytomaatjes in huis, dus dan maar zonder de cherrytomaatjes. Maar die miste ik toch wel in dit gerecht.

Na het avondeten zijn we nog eventjes naar het bos gegaan, alleen vond het wel een beetje te warm om een boswandeling te maken. Toch heeft hij wel genoten van het bos en de geurtjes in het bos. Ik kan beter zeggen dat hij heerlijk om zich gesnuffeld heeft, dan een wandeling gemaakt had. Mocht de pret niet drukken, want met dit weer passen we het tempo aan die Matsi wil. Belangrijker vind ik dat hij genoten heeft en na onze avondwandeling hebben we nog eventjes lekker zitten knuffelen.

Een normaal weekje gehad, heerlijk genoten van het weer en dat ga ik aankomende week ook weer doen. Deze week staat Dolfinarium op de planning en wil ik vrijdag proberen om de maansverduistering te fotograferen. Wish me luck! kan ik beter zeggen. Mocht je deze maansverduistering ook willen zien, deze vind plaats op vrijdagavond van 21:31 tot 23:14 uur.

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *