My days 6 | Biggetjes en beagle reünie

Maandag 2 april 2018

Nadat wij hebben genoten van onze tweede paasbrunch, zijn wij met ons neefje Daniël naar Akkervarken in Valthermond geweest. Hier kon je biggetjes knuffelen en aaien en er was meer, want je kon ook heerlijk je laten schminken, springen op de trampoline of springkussen en heerlijk in het hooi spelen. Een heerlijke dag gehad en hebben we genoten hoe ons neefje het naar zijn zin heeft gehad.

Cute!!

Natuurlijk moest Daniël wel op tijd thuis zijn, omdat hij de volgende dag ook weer naar school moet en waren wij rond 17:00 uur bij mijn zwager om ons neefje als een gezond kind thuis te brengen. We kregen hem namelijk schoon mee, maar kwam bedolven met hooi en zwart van de modder thuis. Daarna zijn wij ook weer naar huis gegaan om samen gezellig heerlijk te gourmetten met de Princess tafelgrill dinner 4 all

Dat wordt weer lekker gourmetten

Woensdag 4 april 2018

Marcel was nog vrij van zijn werk, zo konden wij de auto laten keuren omdat de apk volgende maand is verlopen van onze auto. Gelukkig maar dat we dit ruim van te voren hebben laten doen, omdat de auto op een paar kleine puntjes werd afgekeurd. Natuurlijk zijn wij van de apk keuringsstation meteen doorgegaan naar de garage, om een afspraak te maken om de auto weer APK klaar te maken. Daarna zijn we naar het winkelcentrum Emmerhout in Emmen gegaan, om daar een keertje onze boodschapppen te halen en hebben we nog genoten van een kopje koffie met wat lekkers bij de bakker.

Selfie met mijn man

Donderdag 5 april 2018

Marcel is vandaag weer naar zijn werk gegaan, naar mijn idee had hij beter de hele week vrij kunnen nemen. Ben ik weer druk met mijn blog geweest en toen ik Marcel een whatsapp gestuurd om te vragen wat hij wilde eten? Zijn antwoord daarop was dat ik niets hoeft klaar te maken en hij voor het avondeten zou zorgen. Hier heb ik natuurlijk geen bezwaar tegen en kwam hij thuis met een Chinese maaltijd.

Vrijdag 6 April 2018

Genoten van het heerlijke weer en hebben we op de valreep besloten om buiten de deur te eten. Al snel hebben we gekozen voor restaurant da Paolo in Emmen, een restaurant waar ik zelf nieuwsgierig naar was en genoten hebben van een heerlijke maaltijd.

Cheers

Zaterdag 7 april 2018

In de ochtend is Marcel naar de auto sloperij geweest, omdat we een paar onderdelen voor de auto nodig hadden om door de keuring te laten komen. Ook vandaag was het een heerlijk weertje en zijn we naar de verjaardag van ons neefje Daniël geweest. Hij was namelijk donderdag 5 jaar geworden en het grappige is dat wanneer hij zijn verjaardag viert, dat het dan mooi weer is.

Zondag 8 april 2018

Eerst heerlijk genoten van onze heerlijke ochtend brunch, die ik aan het einde van de ochtend heb gemaakt. Hebben we snel de boel opgeruimd en zijn we naar Poolshoogte in Odoorn geweest. Een mooie natuurgebied en een zeer geschikt om een reünie te houden voor de pups van Matsi en Diva. Deze plek had ik ook al uitgezocht omdat onze Diva toen nog leefde, maar niet wist of ze in staat was om een hele wandeling te houden als het slecht weer was geweest. Alleen wilde ik haar natuurlijk er wel bij hebben, alleen is ze helaas niet meer in ons midden en heeft ze dit niet meer kunnen meemaken.

Matsi geniet van de wandeling

Om eerlijk te zijn had ik vorige week nog wel mijn bedenkingen of het weer wel goed zou zijn, alleen we hadden echt geen mooier weer kunnen hebben. Misschien zelfs een beetje te warm voor de honden, alleen was ik goed voorbereid en had ik een paar flessen water meegenomen zodat ze onderweg ook konden drinken.

Khaleesy geniet van het water

Khaleesy lijkt echt op Diva, hoe ze loopt, kijkt en zelfs als ze drinkt. Echt mooi om te zien en het enige verschil wat ik kon zien is dat Khaleesy wat groter is dan Diva. Benny lijkt wel op Diva, maar we zien ook zeker Matsi in terug en dat vind ik ook erg leuk om te zien. Ook uit de verhalen die ik van de eigenaar gehoord heb, herken ik zowel Matsi als Diva en tijdens de reünie zag ik echt dat hij de streken van Matsi heeft.

Benny was aan het einde van de wandeling echt smerig, gelukkig kon je dit niet zien op de foto

Ik heb echt genoten van deze dag en van het weer. Zal binnenkort een artikel over deze dag online komen met meer foto’s die vandaag gemaakt zijn. Ook onze Matsi heeft genoten van deze dag en ligt op dit moment naast mij op de bank te slapen terwijl ik deze blogpost schrijf. Dit is echt bijzonder, omdat hij altijd rond deze tijd wil lopen en zijn heerlijke bot wil. Alleen is hij daar zelfs te moe voor om te zeuren dat hij dit wil hebben.

Zoals je kan lezen, heb ik een leuke week gehad en een geweldige top weekend gehad.

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *