My days 19 | Een wespensteek verpest mijn planning

Dinsdag 3 juli 2018

Huishouden aan kant, Matsi heeft de kleine wandeling gehad en tijdens de boodschappen doen, heb ik mijzelf een kaasbol met wat te drinken gekocht. Die ik heb gegeten aan de waterkant, dat bij het winkelcentrum ligt. Zo zie je maar weer, dat het leven helemaal niet duur hoeft te wezen.

Tijdens het boodschappen doen, ben ik ook eventjes bij de dierenwinkel geweest. Helaas gaat deze weg en hadden ze 50% korting op alles. Waar ik deze denkspel voor honden gekocht. Hier kun je koekjes indoen en deze zoeken ze dan op. Die normaal gesproken €30.00 euro kost en hier ging dus nog 50% van af. Hij is wel roze, alleen denk ik dat het onze Matsi niet uitmaakt wat voor kleur dit ding is.

Matsi was er zeker erg blij mee, alleen dacht hij dat er iedere keer dat er koekjes uitkwamen. Dit heb ik een keertje opgenomen en het op mijn YouTube kanaal gezet.

Woensdag 4 juli 2018

Op woensdag had ik weer een fotoavond met de fotogroep en hadden we dit keer over de top als thema. Alleen onderweg naar Klazienaveen toe, werd ik gestoken door een wesp en was ik ook nog is mijn medicijnen vergeten. Dat zal je natuurlijk altijd zien, altijd heb je het bij je en dan wordt je nooit gestoken. Ben je het een keer vergeten, dan ben je klos. Auto omgekeerd, ben ik als een idioot naar huis gereden  en de medicatie meteen ingenomen. Een uur later was ik er weer bij, alleen heeft mijn man gebracht en een ander persoon naar huis gebracht. Dit omdat ik met die medicijnen, absoluut niet mag autorijden de eerste 24 uur, na de laatste inname van de medicatie. Ook niet verstandig, want na 2 uurtje krijg je niet alles meer helder mee.

Na de wespensteek kwam ik niet echt meer in mijn element en had ik niet echt de inspiratie om te fotograferen. Gelukkig heb ik er toch nog wat van kunnen maken, wat ik eigenlijk niet verwacht had. Deze 3 foto’s vind ik persoonlijk ook het mooist en hoe ik de avond beleefd heb, dat kan je allemaal lezen in: over de top met toneelvereniging Kruudmoes

Vrijdag 6 juli 2018

Gisteren is er niks van mijn planning gekomen, door de medicatie die ik voor mijn allergie heb voor wespen was ik helemaal duf en slaperig. Hierdoor heb ik eigenlijk bijna de hele dag geslapen en ook vandaag was ik nog niet helemaal fit. Wel blij dat ik de nieuwe zomergids van zoom.nl binnen heb gekregen en dat wordt de komende week ook weer lekker geniet van dit blad. In de middag ben ik eventjes bij Helen op de koffie geweest, waar ik een gezellige middag heb gehad.

Zaterdag 7 juli 2018

Eigenlijk had ik donderdag ochtend naar Wildlands willen gaan, alleen door de wespensteek is dat het niet geworden. Dus ben ik maar in de middag eventjes naar Wildlands gegaan. Eerst was ik een uurtje bij de olifanten te vinden, waar ik een paar prachtige foto’s heb weten te maken van de kleine Mauk. Die inmiddels alweer 3 maanden is en nu al rond de 240 kilo weegt.

Maar ook van de pasgeboren Manoa heb ik deze foto gemaakt. Niet dat hij super mooi is, maar ik vind het wel een grappige foto geworden. Het zijn echt 2 schattige olifantjes, waar ik nog veel plezier mee ga beleven.

We zouden haast vergeten dat we nog meer olifanten hebben, dan Mauk en Manoa. Helaas was Ravi er niet bij, die was binnen in het olifantenvallei. Van Radza jr heb ik wel op de foto geschoten samen met volgens mij zijn moeder en die van Mauk. Zeker weten doe ik het helaas niet.

Bij de leeuwen was er een bruiloft aan de gang, hier kon ik helaas niet goed bijkomen. Want volgens mij vonden de leeuwen het wel een leuk aanzicht, dat daar een trouwerij aan de gang was. Daarom ben ik bij de ijsbeer wezen kijken, waar ik absoluut geen spijt van heb gehad. Dit omdat er één ijsbeer aan het spelen was, waar ik een uurtje gebleven ben. Hierover is gisteren een extra blogartikel online over gekomen, waar je het verhaal en de bijbehorende foto’s kan zien in de spelende ijsbeer.

Zondag 8 juli 2018

Op zondag hebben we het lekker rustig aan gedaan en natuurlijk ook genoten van onze zondag brunch. Hebben we in de avond gebarbecued en als je van mosselen houdt, die van de Jumbo kan ik je echt aanbevelen. Deze was echt zo lekker, alleen wel een beetje groot portie voor één persoon.

Deze week best nog veel foto’s gemaakt, genoten van het mooie weer en hoop ik dat we volgende week een beetje regen voor de natuur krijgen. Volgende week staat er weer genoeg op de planning, ga ik misschien naar Wildlands en ben ik zondag in Klazienaveen te vinden. Hier ga ik namelijk ook fotograferen voor de kindertriatlon.

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *