My Days 15 | Kijkje nemen in de studio van RTL late night

Maandag 4 juni 2018

Marcel heeft nog steeds vakantie en om de week goed te beginnen hebben we eerst samen gezellig een ontbijtje gegeten. In de middag ben ik nog eventjes naar de Hema geweest, om deze 2 notitieboekjes te halen. Zo kan ik aantekeningen maken voor mijn blogartikelen en dat werkt toch een stuk makkelijker dan via de computer. Misschien een beetje old fashion, alleen dat werkt beter voor mij dan via de pc of laptop. Ze waren ook nog is in de aanbieding, 1+1 gratis, zo kan ik eventjes weer vooruit.

Woensdag 6 juni 2018

Op woensdagavond had de fotogroep weer een fotografieavond staan, waar ik ook aan heb deelgenomen. Deze keer hadden we natuur en/of macrofotografie op het programma staan, waarvoor wij naar Poolshoogte bij Exloo zijn geweest. Alleen had ik meer last van de wespen, waar ik allergisch voor ben, kon ik helaas daardoor mijn draai niet vinden en was ik niet zo tevreden over de foto’s die ik gemaakt heb.

Heb dan ook niet echt veel foto’s gemaakt en ben ik ook niet echt super tevreden over de foto’s die ik gemaakt had. Uiteindelijk heb ik er dan ook zelf maar 2 bewaard en een selfie, die ik met mijn pocketcamera heb gemaakt.

Donderdag 7 juni 208

Vandaag met Frans, Carolien en haar vriend Patrick in Amsterdam afgesproken, voor een dagje Artis. Marcel is niet mee gegaan, omdat hij niet zo van dierentuinen houdt en wilde liever gaan gamen. Wat natuurlijk ook mooi uitkomt voor Matsi, zo hoefde hij ook niet voor een dagje naar het pension.

Tussen de middag kreeg ik toch wel zin in om iets te eten, alleen kon ik pas een restaurant verderop iets vinden waar ik zin in had. Een zalm wrap, die rijk belegd was en zeker kan aanraden. De rest had al gegeten, dus at ik mijn wrap al lopend en fotograferend op. Daar moest ik natuurlijk ook selfie van maken. Hoe lastig kan je het jezelf maken, om een zalm wrap te eten en toch is het mij gelukt om daar een leuke selfie samen met Carolien van te maken.

Ook heb ik voor het eerst een statief meegenomen, waar ik absoluut geen spijt van heb. Zo kon ik ook de dieren die binnen zaten en achter het glas zaten, een beetje leuk op de foto zetten. Zonder dat ik daarbij de flitser hoeft te gebruiken, alleen je moet wel eventjes hopen dat het dier niet ineens weg gaat.

Frans was al eerder naar huis gegaan, omdat hij een beetje op tijd thuis wilden zijn. Wij zijn na het bezoek van Artis nog eventjes verder gegaan en zijn op Rembrandtplein van Amsterdam geweest. Daar zit natuurlijk ook de studio van RTL Late Night, dat Humberto Tan deze week voor het laatst presteert. Waar we eventjes een kijkje hebben genomen en ook nog binnen mocht kijken, hier hebben we natuurlijk ook een foto van  gemaakt. Wat wel jammer was, dat het al vol was om een uitzending in het publiek bij dit programma aanwezig te zijn. Ook zijn we op het Rembrandtplein iets wezen eten, in een leuke tent. Alleen sprak niemand van de bediening Nederlands, waardoor je wel een beetje het gevoel heb dat je toerist ben in eigen land.

Zaterdag 9 juni 2018

Om de van Marcel een beetje af te sluiten, hebben we bij de café de Zwetser tapas gegeten. Een heerlijke avond, mooi weer en hebben we genoten van het terras en het eten.

Ook hebben we natuurlijk aan onze Matsi gedacht, want voor hem hebben we een andere bot gekocht dan hij normaal krijgt. Hij heeft hier ook iets langer van genoten, dan zijn dagelijkse bot. Alleen is hij natuurlijk wel binnen 2 uurtjes op gegaan.

De afgelopen 14 dagen hebben wij echt geweldige dagen gehad, helaas zat er dit jaar er geen vakantie in. Alleen hebben we wel een super weekend in Brabant beleeft, wat je in my days 14 kon lezen en hebben we deze week een beetje rustig aan gedaan. Nu begint het normale leven weer en heb ik echt genoeg inspiratie om de komende periode diverse blogartikelen te schrijven. Gaan jullie nog op vakantie?

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *