My days 13 | Onze eerste jubileum

Maandag 21 mei 2018

Op maandag was Marcel vrij, dit natuurlijk omdat het tweede pinksterdag is en hebben daarom ook gezellig samen wezen lunchen. Wel uitgebreider dan als ik alleen eet, maar niet zoals wij dit op zondags doen.

In de middag zijn we bij mediamarkt wezen kijken, omdat ik eigenlijk al een tijdje op zoek ben naar een nieuwe cameratas. Helaas hadden ze hier niks bij zitten, die voldoet aan mijn eisen. Ook zijn we eventjes wezen rondstruinen op de woonboulevard van Emmen, waar je eigenlijk altijd leuke inspiratie opdoet voor je woning.

Dinsdag 22 mei 2018

Afgelopen maand was mijn contract bij mijn werkgever verlopen, die in verband met mijn knieproblemen niet verlegt werd. Dit wist ik natuurlijk dat het ging gebeuren, doordat ik al een enige tijd mijn werk niet kon uitvoeren. Wel erg jammer, want het werk was erg leuk en de sfeer nog is goed. Alleen dat ik een afscheid ging krijgen, dat had ik niet verwacht. Vanuit het kantoor heb ik super mooie bos bloemen gehad en de collega’s een heerlijk verwenpakket die echt super lekker ruikt.

Zoals je kan zien, ben ik door mijn oude collega’s en werkgever flink verwend. Zal ik zeker lang plezier hebben van de heerlijk doucheproducten en vind ik dit echt lief van hun dat ze dit voor mij hebben gedaan.

Woensdag 23 mei 2018

Matsi begint de dag lekker rustig, ligt lekker in zijn bench en ondertussen ben ik, net als de afgelopen weken erg druk geweest met de privacy verklaringen voor mijn eigen website en die van de fotogroep. Niet echt het leukste waar je bezig mee kan zijn, maar wel noodzakelijk.

In de avond ben ik naar de fotogroep geweest en dit keer stond motorcross op het programma. Een onderwerp wat mij zeker aanspreekt, alleen ook voor het eerst dit onderwerp fotografeert en blij ben dat hier een paar zeer mooie foto’s uit zijn gekomen.

Natuurlijk heb ik meer foto’s van gemaakt en hoe ik het beleeft heb, dat kan je in het artikel die morgen online komt zien.

Donderdag 24 mei

Onze eerste jubileum is een feit, alleen vieren wij dit volgend weekend omdat het ons beter uitkwam dan vandaag. Hoe ik mijn trouwdag heb beleeft, dat kon je lezen in mijn blog artikel; onze bruiloft.

Toch hadden we allebei zo iets van, hadden we toch maar iets gepland voor vandaag. Een ervaring wat we voor volgend jaar zeker meenemen en de jaren die nog mogen volgen, tot de dood ons scheid.

Vrijdag 25 mei 2018

Vandaag is het de laatste werkdag van Marcel, dan begint namelijk zijn vakantie en om die goed te laten beginnen heb ik besloten om hem te verassen. Alleen heeft hij de auto, dus een gasfles voor de barbecue halen is een beetje lastig en als ik Marcel naar zijn werk zou brengen, dan zou hij het meteen doorhebben. Dus heb ik maar bedacht om te gaan gourmetten met onze Dinner 4 all, wat net zo gezellig is als barbecueën. Oké. ik geef toe, dat barbecueën lekkerder geweest zou zijn, met de heerlijke zomerse temperaturen. Het mocht de pret niet drukken en hebben we heerlijk genoten van onze Gourmet avond.

Helaas kreeg ik ook last van mijn kies, dus heb ik een afspraak bij de tandarts gemaakt, waar ik maandag om 12 uur terecht kan. Hopelijk valt het mee en tot die tijd eventjes met ontstekingsremmers werken.

Zondag 27 mei 2018

Het weekend hebben we niet zoveel bijzonders gedaan, wel heb ik nog hard gewerkt aan de foto’s en video van Henry & Julia’s bruiloft. Alleen gaat natuurlijk onze zondagsbrunch ook gewoon door, die wij een keertje simpel hebben gehouden.

Aan het einde van de middag hebben wij afgesproken met Henry en Julia, waar we ook gezellig gaan barbecueën. Alleen is het weer hierin helaas een spelbreker, want tegen de tijd dat we lekker aan tafel zaten begon het te onweren. Dus zijn we naar binnen verhuist en heeft Henry het vlees en de pizza in de schuur bereid.  Ook heb ik natuurlijk de foto’s en de video van hun bruiloft gegeven, alleen wil ik hier zeker nog iets mee doen. Gelukkig vonden ze de foto’s wel mooi, waar ik wel blij om ben.

Een week waar veel gebeurt is, leuke dingen heb mogen beleven en zelfs verrast ben. Nu gaan we lekker genieten van de vakantie, alleen gaat mijn blog natuurlijk wel door en heb ik zeker zin in de komende 2 weken.

Liefs,

Quirina

Foto van onze bruiloft is gemaakt door: Huizinga Fotografie

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *